Tervetuloa EIRA hyvinvointiklinikalle

Mielen ja kehon tasapaino on lähtökohta hyvinvoinnillesi. Eira Hyvinvointiklinikalta saat kokonaisvaltaista apua hyvinvointisi tueksi. Saman katon alta löydät eri alojen kokeneet asiantuntijat, mikä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen hoitopolun fyysisen ja psyykkisen terveytesi tueksi.

TULE OMAHOITAJALLE TARKASTUTTAMAAN TERVEYTESI TILA, vastaanottokäynti vain 49 €!

Sinun ei tarvitse itse tietää minkä terveydenalan asiantuntijalle tulisi hakeutua - Hyvinvointiklinikan Omahoitaja ohjaa sinut oikealle asiantuntijalle. 
Halutessasi voit myös varata ajan suoraan Eira Hyvinvointiklinikan asiantuntijoiden vastaanotoille.
 
Omahoitajan vastaanottokäynti sisältää:
 • Terveyskyselyn
 • Verenpaineen mittauksen
 • Vyötärönympäryksen mittauksen
 • Klinikan Omahoitaja ohjaa sinut tarpeen vaatiessa oikealle asiantuntijalle.

Sinun on mahdollista päästä myös suoraan laboratoriotutkimuksiin, joissa tehdään terveydentilasi peruskartoitus. Kysy lisää Omahoitajalta!
 

INBODY-kehonkoostumusmittaus

Halutessasi Omahoitaja tekee myös kehonkoostumusmittauksen luotettavasti InBody 570 -laitteella.
Nyt kampanjahintaan 28 €*
.

Kehonkoostumusmittauksen avulla selviää mm.
 • Paino ja painoindeksi (BMI)
 • Rasvakudosten määrä ja rasva%
 • Lihasmassan osuus
 • Kehon nesteet/vedet
 • Painokontrollitavoite
 • Vyötärö-/lantiosuhde
 • Viskeraalirasvan taso (sisäelinten ympärillä oleva rasva).

 

EIRA HYVINVOINTIKLINIKAN PALVELUT:

 • Laillistetun ravitsemusterapeutin palvelut
 • Lääketieteellinen hypnoterapia
 • Elämän hallintaa psykoterapeutin ohjauksella
 • Mindfulness-stressinhallinta
 • Akupunktio
 • Fysioterapeutin palvelut
 • Personal Training -palvelut osaavan fysioterapeutin johdolla
 • Vyöhyketerapia
 • Modernit laboratoriotutkimukset
 • Firsbeat-hyvinvointimittaus
 • Tutkimukset kehosi tilasta polkupyöräergometritestin avulla
 • Inbody-kehonkoostumusmittaus
 • Vähennä – voi paremmin; matalan kynnyksen lähestymistapa kiinnittää huomiota alkoholinkäyttöön ja löytää tapoja sen vähentämiseen.

ME EIRA HYVINVOINTIKLINIKAN ASIANTUNTIJAT AUTAMME SINUA!

Eira Hyvinvointiklinikan asiantuntijoilla on vuosien kokemus ja erittäin laaja näkemys terveydestä ja hyvinvoinnista.
Tähän olemme koonneet Hyvinvointiklinikan palvelut ja asiantuntijat. 

Psykiatrit, psykologit, psykoterapeutit
Psykiatrian erikoislääkäri Diana Grenman Eiran sairaalassa. Grenman Diana Psykiatrian erikoislääkäri Varaa aika
Psykologi ja psykoterapeutti Saana Hirvas Eiran sairaalassa, erityisosaaminen perhe- ja pariterapia. Hirvas Saana Psykologi, psykoterapeutti, perhepsykoterapeutti Varaa aika
Psykologi Marina Maatela toimii Eiran sairaalassa psykoterapeuttina ja työterveyspsykologina sekä Uniklinikan ja Hyvinvointiklinikan asiantuntijana. Maatela Marina Psykologi, psykoterapeutti, työterveyspsykologi Varaa aika
Psykiatrian erikoislääkäri Anu Raevuori Eiran sairaalassa, erityisosaaminen syömishäiriöt, kehonkuvan ongelmat ja niiden liitännäisilmiöiden hoito. Raevuori Anu Psykiatrian erikoislääkäri Varaa aika
Fysioterapeutit, osteopaatit, vyöhyketerapeutit
Fysioterapeutti Juha Bekkedal hoitaa Eiran sairaalassa työssäkäyvien ja ikääntyvien tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa. Bekkedal Juha Fysioterapeutti Varaa aika
Fysioterapeutti Maarit Bomberg hoitaa tuki-ja liikuntaelinongelmia sekä alaraaja- ja alaselkäongelmia Eiran sairaalassa. Bomberg Maarit Fysioterapeutti AMK, työfysioterapeutti Varaa aika
Fysioterapeutti Viveca Grenman Eiran sairaalassa, erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelin- ja geriatrinen fysioterapia, akupunktio ja lymfaterapia Grenman Viveca Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti Varaa aika
Ravitsemus- ja hypnoterapeutit
Laillistettu ravitsemusterapeutti Marianna Hölttä Eiran sairaalassa, erikoisosaaminen lihavuuden hoito, syömisen hallinta ja syömishäiriöt ja lasten ravitsemus. Hölttä Marianna Ravitsemusterapeutti Varaa aika
Lääketieteen tohtori, hypnoterapeutti Markus Sundblom Eiran sairaalassa, erityisosaaminen stressinhallinta ja uniongelmien, ahdistus- ja pelkotilojen hoito. Sundblom Markus Lääketieteen tohtori, hypnoterapeutti Varaa aika

Varaa nyt aika Eira hyvinvointiklinikan Omahoitajan vastaanotolle!

Varaa aika Hyvinvointiklinikan Omahoitajalle helposti nettiajanvarauksesta.

Hyvinvointiklinikan Omahoitaja on sairaanhoitaja, joka kartoittaa hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät, omat tavoitteesi sekä mahdolliset oireet ja suorittaa terveydestäsi kertovat mittaukset.
Omahoitajan vastaanottokäynnin hinta on 49 €* ja sisältää:

 • Terveyskyselyn
 • Verenpaineen mittauksen
 • Vyötärönympäryksen mittauksen
 • Klinikan Omahoitaja ohjaa sinut tarpeen vaatiessa oikealle asiantuntijalle.

Halutessasi hän tekee myös kehonkoostumusmittauksen InBody 570 -laitteella nyt kampanjahintaan 28 €* (norm. 48 €).

Vastaamme mielellämme myös yhteydenottopyyntöihin osoitteessa hyvinvointiklinikka@eiransairaala.fi

  *+ Kanta-maksu. Kampanjahinta voimassa 30.6. asti

Seuraavat vapaat ajat
ti 25.6.
13.30
30 min
Terveydenhoitaja Nina Klärich toimii Omahoitajana Eiran sairaalan Terveysklubissa.
Klärich Nina
Omahoitaja
Eiran lääkäriasema
Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570.
ti 25.6.
14.00
30 min
Terveydenhoitaja Nina Klärich toimii Omahoitajana Eiran sairaalan Terveysklubissa.
Klärich Nina
Omahoitaja
Eiran lääkäriasema
Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570.
Näytä seuraavat vapaat ajat
Lue lisää Eira Hyvinvointiklinikan palveluista
Akupunktio_600x450_.jpg

Akupunktio

Akupunktio on kiinalaisen lääketieteen keskeisiä hoitomuotoja. Akupunktiolla voidaan hoitaa mm. hengitystiehyiden, silmien ja suun sairauksia, ruuansulatuselinten vaivoja, neurologisia ja lihasten ja luuston ongelmia. Myös gynekologiset vaivat sekä eturauhasongelmat ja impotenssi reagoivat akupunktioon hyvin.

Lue lisää
Fysioterapia_juha_600x450.jpg

Fysioterapia

Eira Fysioklinikka auttaa sinua kaikissa tuki- ja liikuntaelimistön oireissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Eirassa Helsingissä osaavat ja koulutetut terapeutit tarjoavat monipuolisesti kuntoutusta eri menetelmillä. Hoitoon pääset helposti myös ilman lähetettä. Tervetuloa!

Lue lisää
Katkaisu_puhdas_ilma_600x450.jpg

Hypnoterapia

Lääketieteellinen hypnoterapia on hypnoosimenettelyä hyödyntävää psykoterapiaa. Lähestymistavan taustalla on erilaiset psykoterapiasuuntaukset, kuten psykoanalyyttinen, kognitiivinen, ratkaisukeskeinen ja käyttäytymisterapia sekä henkinen valmennus.

Lue lisää
InBody-mittaus_2023.jpg

Inbody-kehonkoostumusmittaus

InBody-kehonkoostumusmittaus kertoo nopeasti ja luotettavasti kehosi koostumuksen. Lihas- ja rasvamassan lisäksi mittaus kertoo mm. kehon lihastasapainosta, puolieroista ja viskeraali- eli sisäelinrasvan määrästä.

Lue lisää
lymfaterapia_600x450.jpg

Lymfaterapia

Lymfaterapia on kehon omaa imunestejärjestelmää aktivoiva pehmeä hoitomenetelmä. Hoito-otteet ovat kevyitä ja pumppaavia. Hoitoon kuuluu alueellisesti turvotusta poistavia sekä kokonaisvaltaisesti imusuonistoa aktivoivia hoitotekniikoita.

Lue lisää
Ortopedia_kiviranka_600x450px.jpg

Osteopatia

Osteopatiasta saat apua nivelten ja pehmytkudosten häiriö- ja kiputiloihin. Osteopaatti auttaa, jos kärsit esimerkiksi pääsärystä, niskakivuista tai iskiaksesta. Meillä on yli 15 vuoden kokemus osteopatiassa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä ortopedien kanssa.

Lue lisää
Fysioterapia_pt_sandra_lena_600x450.jpg

Personal Training

Sijoita kaikkein tärkeimpään, eli itseesi. Eiran Personal training eli PT-harjoittelulla saat tarvitsemasi tuen tavoitteesi saavuttamiseen, oli se sitten painonpudotus, lihasmassan lisääminen, ryhdin parantaminen tai hyvinvoinnin lisääminen arkeen.

Lue lisää
Psykiatria_vastaanotto_600x450.jpg

Psykologi, psykoterapeutti ja psykoterapia

Psykologi on mielen ja käyttäytymisen asiantuntija, jolta saat keskustelutukea, ohjausta ja neuvontaa erilaisiin elämän haasteisiin ja kriiseihin. Psykologit voivat erikoistua hyvin monelle eri alalle ja psykologilla voi olla psykologin koulutuksen lisäksi psykoterapeutin koulutus.

Lue lisää
Sisataudit_mbo_600x450.jpg

Ravitsemusterapia

Laillistettu ravitsemusterapeutti palvelee asiakasta yksilöllisesti erilaisissa ravitsemukseen ja ravintoon liittyvissä kysymyksissä. Häneltä saa luotettavaa ja ajantasaista tietoa ravitsemuksesta ja sen merkityksestä hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen sekä sairauksien hoitoon.

Lue lisää
Vyohyketerapia_600x450.jpg

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia eli refleksologia perustuu kehossa sijaitsevien heijastepisteiden kautta hoitamiseen. Vyöhyketerapia on lääketiedettä täydentävä hoito, jolla pyritään auttamaan kehoa parantamaan itse itsensä.

Lue lisää
Labra_geenitesti_rintasyopa_600x450.jpg

Vähennä - voi paremmin

Mietityttääkö oma tai läheisen alkoholin käyttö - vaikka se ei olisikaan jatkuvaa? Rentoudutko mieluiten lasillisella viiniä? Odotatko päivän ensimmäistä drinkkiä työpäivän tai tietyn kellonajan jälkeen? Oletko hyvä keksimään syitä ”juhlistaa” lasillisella? Haluaistiko kuitenkin vähentää ja voida paremmin? Vähennä – voi paremmin edustaa matalan kynnyksen lähestymistapaa kiinnittää huomiota alkoholinkäyttöön ja löytää tapoja sen vähentämiseen. Ihan tavallisille ihmisille.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti