Näön korjaaminen laserleikkauksella

Hankalista miinuslaseista ja hajataitosta pääsee helposti ja turvallisesti eroon nykyaikaisilla silmien laserleikkausmenetelmillä. Olemme Eirassa tehneet silmien laserleikkauksia jo vuodesta 1998 ja leikkaamme useilla eri menetelmillä.

Uusin ja suosituin menetelmä miinusnäön korjaamiseen on SMILE-laserleikkaus. SMILE-laserleikkaus on hellävaraisin menetelmä sarveiskalvolle: perinteisen läppäleikkauksen sijaan SMILE-laserleikkauksessa tehdään hyvin pieni viilto sarveiskalvoon. Käytössämme on uusin SMILE-laserleitteisto; SMILE Pro Visumax800, jonka avulla laserointi kestää vain 8-12 sekuntia.

Lisäksi teemme laserleikkauksia FemtoLASIK- ja PRK-menetelmillä. Sarveiskalvon ja silmien rakenteesta riippuen optikkomme ja silmäkirurgimme suosittelevat esitutkimuksen perusteella juuri sinulle parhaan menetelmän.

SMILE-, FemtoLASIK- ja PRK-laserleikkaukset sopivat erityisen hyvin henkilöille, jotka haluavat eroon miinuslaseista. LASIK ja PRK soveltuvat myös synnynnäisen plusvoimakkuuden korjaamiseen. Lisäksi leikkauksissa korjataan mahdollinen hajataitto. Iän myötä tulevan lähinäön heikentymisen korjaamiseen nämä menetelmät eivät sovellu. Mikäli käytössäsi on moniteholasit teemme ikänäköleikkaukset linssileikkaustekniikalla. Lue lisää
Eira Silmäklinikan laserleikkausmenetelmät

SMILE-laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää SMILE-laserleikkauksesta

FemtoLASIK-laserleikkaus

LASIK-tekniikka on maailmalla eniten käytetty silmien laserleikkaustekniikka. FemtoLASIK-leikkauksessa silmän pintaan laseroidaan läppä, jonka alta sarveiskalvoa muokataan. Meillä Eira Silmäklinikalla Femto-LASIK-toimenpiteessä läppä tehdään VisuMax 800-laserilla, jonka anatomisesti muotoiltu kontaktipinta ei nosta tarpeettomasti silmänpainetta.

Menetelmä sopii hyvin erityisen suuren likinäön korjaamiseen, sekä myös synnynnäisen plusnäön korjaamiseen.

PRK-laserleikkaus

PRK-leikkaus on vanhin laserleikkausmenetelmä. Siinä leikkaus tehdään sarveiskalvon pintaan, jolloin toipuminen kestää pidempään kuin uudemmissa lasertekniikoissa.

PRK-tekniikkaa käytetään lähinnä pieniin taittovirheisiin ja henkilöille, joilla erittäin ohut sarveiskalvo. Se soveltuu sekä miinusvoimakkuuden että synnynnäisen plusvoimakkuuden korjaamiseen.

ICL-leikkaus eli silmänsisäinen piilolinssi

ICL-leikkaus eli silmänsisäinen piilolinssi on kehitetty vaihtoehdoksi laserleikkauksille erityisesti suuren likinäön korjaamiseen.

Lue lisää ICL-leikkauksesta

Varaa aika optikon ilmaiseen esitutkimukseen

Sairaalaoptikkomme kartoittaa silmiesi terveydentilan laajojen tutkimusten avulla. Silmäkirurgi analysoi tehdyt tutkimukset ja antaa suosituksen juuri sinulle sopivimmasta leikkausmenetelmästä. Leikkauspäivänä ennen leikkausta tapaat silmäkirurgin, joka keskustelee kanssasi tehdyistä silmätutkimuksista ja ehdotetusta leikkausmenetelmästä.

Maksuttomassa optikon esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.

Tämä kaikki maksutta. Ei muita kuluja.

Piilolinssejä ei voi käyttää viikkoon ennen esitutkimusta eikä leikkausta. Tutkimuksessa käytetään pupilleja laajentavia silmätippoja, jotka sumentavat lähinäköä loppupäiväksi.

Varaa aika optikolle
Seuraavat vapaat ajat
pe 31.5.
09.45
1 h 0 min
Optikko Kirsi Ylinen Eiran sairaalassa tekee silmätutkimuksia sekä esitukimuksia silmäleikkausta varten.
Ylinen Kirsi
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus silmäleikkausta varten
pe 31.5.
13.45
1 h 0 min
Optikko Sanni Hirvo Eiran sairaalassa tekee silmätutkimuksia sekä esitukimuksia silmäleikkausta varten ja on Eira Kuivasilmäklinikan asiantuntija.
Hirvo Sanni
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus silmäleikkausta varten
Näytä seuraavat vapaat ajat
Eiran sairaalassa laserleikkauksia tekevät kirurgit
Silmäkirurgi Kirsi-Tiina Kukkonen Eiran sairaalassa, erityisosaamista verkkokalvokirurgia, kaihi-, ikänäkö- ja SMILE laserleikkaukset. Kukkonen Kirsi-Tiina Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Silmäkirurgi Petri Oksman Eiran sairaalassa, erityisosaaminen SMILE-laserleikkaus, ikänäkö linssileikkaus, kaihileikkaus, ikänäkö Blended Vision -laserleikkaus. Oksman Petri Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Silmäkirurgi Sakari Suominen tekee silmien laserleikkauksia, linssikirurgiaa ja kaihileikkauksia Eiran sairaalassa. Suominen Sakari Silmätautien erikoislääkäri, Silmäkirurgi Varaa aika

Usein kysyttyä: Miinusnäön korjaus laserleikkauksella

Kenelle SMILE Pro-laserleikkaus sopii? Mitä silmien esitutkimuksessa tapahtuu? Pääseekö laserleikkauksella oikeasti eroon silmälaseista? Sattuuko laserleikkaus?

Eiran sairaalan optikko vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin. Katso video tai lue artikkeli.

*+ Kanta- ja poliklinikkamaksu

Lue usein kysytyt kysymykset laserleikkauksesta
Asiakkaiden kokemuksia Smile-laserleikkauksesta

"Olen niin iloinen, kun elämä sujuu ilman silmälaseja helpommin. Huuruiset lasit eivät enää haittaa liikkumista kesällä tai talvella – ja tietokonetyöskentelykin on nyt vaivattomampaa.
– Emma Piiriselle tehtiin Eirassa Suomen ensimmäinen SMILE-toimenpide

 "Heti leikkauksen jälkeen näin tarkasti kauas. Oli huikea olo nähdä niin tarkasti! Elämä on nyt paljon helpompaa; matkustaminen, urheilu ja arki vauvan kanssa ilman silmälasien ja piilolinssien vaihtelua."
– Maiju, Järvenpää
Lue lisää kokemuksia Eira Silmäklinikasta
Hinnasto
Silmien laserleikkaukset Hinta Eira Terveystili*
Optikon esitutkimus sis. silmäkirurgin arvion
0 € 
 
SMILE Pro -laserleikkaus TARJOUS!
Kampanjahinta voimassa 30.6.2024. asti
1375 €/silmä
1490 €

121,58 €/kk
Femto-LASIK-laserleikkaus
1390 €/silmä 122,83 €/kk
PRK-laserleikkaus 1190 €/silmä 106,17 €/kk

Jälkitarkistukset leikkauksen jälkeen

Hinta
 
1 kk leikkauksen jälkeen silmälääkärin vastaanotolla 140-180 €  
6 kk leikkauksen jälkeen optikon vastaanotolla 68 €  

Silmäkirurgit
   
Kukkonen Kirsi-Tiina, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Oksman Petri, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Suominen Sakari, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
   

Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 26,30 € ja Kanta-maksu 2,70 €, paitsi maksuttomaan esitutkimukseen. Asiantuntijakohtaiset hinnat löydät asiantuntijan omasta profiilista.
* Eiran Terveystilillä esim. 12 kk:n korottomalla osamaksulla (sisältää käsittelymaksut yht. 84 €).

Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti