Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Optikko (IPL-Kuivasilmähoito)
  • Maanantai 8.4.2024
  • 13.45 (30 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Optikko Leea Hotti Eiran sairaalassa tekee silmätutkimuksia sekä esitukimuksia silmäleikkausta varten ja on Eira Kuivasilmäklinikan asiantuntija.
    Hotti Leea
    Optikko

Vastaanottava asiantuntija

Hotti Leea

Optikko

Olen valmistunut Helsingin Metropolia-ammattikorkeakoulusta optikoksi vuonna 2009. Olen työskennellyt aiemmin eri optikkoliikkeissä silmälasien ja piilolinssien parissa yli kymmenen vuoden ajan. Viime vuosina olen erikoistunut erikoispiilolinsseihin sekä silmien tutkimuksiin ja olen kerryttänyt vahvan perusosaamisen optikon työhön. Minulla on myös työnäkemisen asiantuntijan pätevyys.  Kiinnostukseni sairaalaoptikon työhön on lisääntynyt vuosien saatossa ja aloitin työskentelyn Eiran sairaalassa vuonna 2020. Kehittääkseni osaamistani silmien terveydentilan tutkijana olen lisäkouluttautunut kliinisen optometrian maisteriksi vuonna 2023.

Pyrkimyksenäni Eirassa on tarjota jokaiselle potilaalle laadukas ja perusteellinen optometristin näöntutkimus, tavoitteena löytää yhteistyössä muun leikkaustiimin kanssa potilaalle paras mahdollinen näönkorjausmenetelmä.

Optikko Leea Hotti Eiran sairaalassa tekee silmätutkimuksia sekä esitukimuksia silmäleikkausta varten ja on Eira Kuivasilmäklinikan asiantuntija.