Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Suonikohjukirurgia, verisuonikirurgia
  • Tiistai 2.4.2024
  • 8.30 (30 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Verisuonikirurgi Anders Albäck Eiran sairaalassa, erityisosaaminen suonikohjujen, valtimosairauksien ja laskimosairauksien hoito.
    Albäck Anders
    Kirurgian ja verisuonikirurgian erikoislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Albäck Anders

Kirurgian ja verisuonikirurgian erikoislääkäri

Minulla on yli 20 vuoden kokemus verisuonikirurgin erikoislääkärin työstä, niin julkisen kun yksityisen terveydenhuollon parissa. Aloitin aikoinaan ensimmäisten joukossa Suomessa suonikohjukirurgian esitutkimukset ultraäänilaitteen avulla yksityispuolella Eiran sairaalassa. On ollut hienoa nähdä oman työn ja tutkimusten kautta sekä kirurgisten taitojen opettajana, kuinka suonikohjukirurgia on ultraäänitaitojen myötä kehittynyt.

Suonikohjutoimenpiteet ovat nykyään kevyitä, ultraääniohjattuja suonensisäisiä hoitoja, josta potilas toipuu todella nopeasti. Suonikohjutaudin hoito kuuluukin, muun verisuonikirurgian ohella, erityisosaamiseeni ja minulla on kokemusta kaikista käytettävissä olevista hoitomenetelmistä. Kokemukseni kattaa laajasti myös valtimosairauksien tutkimukset ja hoidot. Kansainvälisten kokousten ja suhdeverkoston avulla seuraan tiivisti tutkimustulosten ja hoitomenetelmien kehitystä.

Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 152,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Verisuonikirurgi Anders Albäck Eiran sairaalassa, erityisosaaminen suonikohjujen, valtimosairauksien ja laskimosairauksien hoito.