Eira sjukhus är ett privat sjukhus med läkarstation beläget i södra Helsingfors. Vi är till 100% i inhemsk ägo och är kända för vårt höga medicinska kunnande och individuella vård. Redan över 180 specialister inom hälsovård jobbar hos oss. Till vårt serviceutbud hör specialist- och allmänläkare, företagshälsovård, laboratorium och röntgen samt ett brett kirurgiskt utbud. Dessutom har vi en 24/7 bäddavdelning samt mångsidiga terapitjänster. Eira har under flera år valts till huvudstadsregionens bästa läkarstation.

Vi söker nu för fast anställning medarbetare som brinner för bra kundservice. Vare sig det är i telefon eller vid kundservicedisken vill vi att våra patienter skall känna sig väl mottagna och väl informerade. Det är din främsta uppgift.

Vi erbjuder dig ett varierande och intressant kundservicearbete på ett uppskattat privatsjukhus. Kunniga kolleger, unik miljö och god arbetsatmosfär väntar på dig.

Vi önskar att du har en viss erfarenhet av kundservice. Till din läggning är du glad, flexibel och omsorgsfull. Du tar tag i saker och är en god teamarbetare. Du behöver inte känna till hälsovårdsbranschen från tidigare, men du talar flytande svenska och en utmärkt finska. Engelska räknas som en merit.
 

Vi önskar dig varmt välkommen till vår arbetsgemenskap!

 
Tilläggsuppgifter ger avdelningschef Bettina Backman tfn 0400 671 437 eller bettina.backman@eiransairaala.fi.

Skicka din ansökan med CV senast den 18 februari 2019 till bettina.backman@eiransairaala.fi.