KOKEMUS ESTEETTISESTÄ PLASTIIKKAKIRURGIASTA

Kun valitset hoitopaikkaa ja lääkäriä, sinun on hyvä tarkistaa, että leikkaavalla lääkärillä on plastiikkakirurgian erikoislääkärin koulutus ja kokemusta esteettisestä plastiikkakirurgiasta. Näin varmistut ammattitaitoisesta ja osaavasta hoidosta. Suomessa rekisteriä ylläpitää Valviran keskusrekisteri https://julkiterhikki.valvira.fi/.

Hyvä lääkäri ajattelee aina potilaan parasta. Keskustele siis avoimesti kirurgisi kanssa odotuksistasi. Lääkäri osaa neuvoa ja kertoa mikä on mahdollista ja mikä ei. Häneltä saat myös suosituksen lopputuloksen kannalta parhaasta ratkaisusta. 
Rintojen koon ja muodon valintaan vaikuttavat omat toiveesi, rintojen nykyinen koko, vartalosi yksilöllinen muoto ja mahdolliset liikuntaharrastuksesi.

 

Kaksi tapaamista lääkärin kanssa

Vastaanottokäyntejä on yleensä kaksi. Ensimmäisellä tapaamisella lääkärisi tekee lääketieteellisen tutkimuksen ja käy kanssasi läpi kaikki hoitomahdollisuudet. Tutustutte myös alustavasti implanttien kokoon ja muotoon sekä päätätte, sijoitetaanko implanttisi rintalihaksen alle vai päälle. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen saat rauhassa miettiä tulevaa leikkausta. 

Toisella tapaamisella käyt lääkärisi kanssa läpi yksityiskohtaisesti leikkaussuunnitelman ja päätätte yhdessä käytettävät implantit. Lisäksi hän käy läpi sinulle leikkauksen jälkihoitoon liittyvät asiat. Saat myös lähetteen ennen leikkausta tehtävään mammografia- ja ultraäänitutkimukseen. Jos haluat, nämä kaikki asiat voidaan hoitaa myös yhdellä vastaanottokerralla.

 

Pääset kotiin jo samana päivänä

Leikkaus tehdään nukutuksessa. Leikkaus on päiväkirurginen eli pääset kotiin jo samana päivänä. Tukiliivejä käytetään kuukauden ajan leikkauksesta. Sinä aikana suosittelemme välttämään voimakasta fyysistä rasitusta.

Ensimmäinen jälkitarkastus on kuukauden kuluttua. Jos tarvetta on, tarkastus voi olla aikaisemminkin. Kuukauden kuluttua voidaan nähdä lopputulos jo alustavasti. Rinta muotoutuu lopulliseen muotoonsa noin vuoden kuluessa.  

Sinun ei tarvitse mitenkään erityisesti varoa implantteja, koska ne kestävät elämää ja liikuntaharrastuksiasi. On kuitenkin tärkeää, että implanttien tilanne tarkistetaan ultraäänitutkimuksella kerran kahdessa vuodessa.
Popov_Pentcho.jpg

Asiantuntijana artikkelissa on Pentscho Popov
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori


Harkitsetko rintojen suurennusleikkausta?

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle!

Vastaanotolla saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kirurgi tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Varaa aika
Lue lisää rintojen suurennus- ja kohotusleikkauksista
Plastiikka_rintojen_suuurennus_600x450.jpg
Rintojen suurennus ja kohotusleikkaus

Teemme rintojen suurennuksia laadukkailla Motiva rintaimplanteilla sekä rasvansiirron avulla. Lisäksi teemme rintojen kohotusleikkauksia. Varaa aika kokeneen plastiikkakirurgin vastaanotolle. Hän kertoo eri leikkausvaihtoehdoista ja saat yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Lue lisää