intensiivikurssin ryhmätapaamiset Helsingissä ja viikonloppuretriitti Raaseporissa

Kurssi alkaa ryhmätapaamisella, jossa kuvataan parasympaattisen hermoston toimintaa ja kartoitetaan osallistujien tarpeita. Tätä Helsingissä Eiran sairaalassa tapahtuvaa tapaamista seuraa viikonloppuretriitti Raaseporissa kauniin voimistavan luonnon läheisyydessä.

Vireyttä, toipumista ja sisäistä rauhallisuutta kehittävien restoratiivisten jooga-, syvärentoutus-, itsesuggestio- ja meditaatioharjoitusten avulla osallistujia autetaan löytämään jokaiselle sopiva tapa aktivoida parasympaattista hermostoaan. Lisäksi opastetaan, miten toimivien stressinhallintakeinojen avulla voit vähentää turhaa stressiin liittyvän hermoston yliaktiivisuutta.

Kurssiin osallistuville järjestetään yhteinen seurantakäynti Helsingissä noin kuukausi retriitin jälkeen, jotta muutoksista ja haasteista voidaan vielä keskustella.

Räätälöimme jokaiselle osallistujalle yksilöllisen ohjelman, joka tuo päivittäiseen elämään rentoutta, toipumista ja stressinhallintaa. Olennaista parasympaattisen hermoston vahvistamisessa on, ettei harjoittamisesta itsestään muodostu stressinlähdettä, vaan luova ja kokeileva asenne säilyy.
 

Pienryhmäkurssi mahdollistaa yksilöllisen toteutuksen

Osallistujia otetaan jokaiselle kurssille alle kymmenen, jotta yksilöllinen ohjaus mahdollistuu.

Hinta 700 € sisältää kaksi ryhmätapaamiskertaa Helsingissä ja perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään kestävän retriitin Raaseporissa sekä ruokailun.

Majoitus voidaan järjestää 1-2 hengen huoneissa huvilassa, jossa kurssi järjestetään (rajallinen määrä) tai lähiseudun hotelleissa. Majoitus ei sisälly kurssin hintaan.


Kursen kan vid behov ordnas i sin helhet även på svenska. Tilläggsuppgifter markus.sundblom@eiransairaala.fi
 

Intensiivikurssin ohjaajat

Iiris Raipala
sertifioitu iyengarjoogaohjaaja, tanssitaiteen ja pedagogian maisteri, Holistic Counselor

Markus Sundblom
lääketieteen tohtori, hypnoterapeutti, stressiasiantuntija, teatteritaiteen maisteri, ohjaaja

 

2020 kurssit:

Kysy tulevista kursseista: markus.sundblom@eiransairaala.fi

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen intensiivikurssille

Voisiko Parasympaticus-intensiivikurssi olla juuri sinulle oikea vaihtoehto?

Kysy lisää ja ilmoittaudu kurssille!


LT, hypnoterapeutti Markus Sundblom,

sähköposti: markus.sundblom@eiransairaala.fi

Halutessasi voit olla yhteydessä myös puhelimitse jättämällä soittopyynnön: 050 350 9507

 
Hypnoterapia

Lääketieteellinen hypnoterapia on hypnoosimenettelyä hyödyntävää psykoterapiaa. Lähestymistavan taustalla on erilaiset psykoterapiasuuntaukset, kuten psykoanalyyttinen, kognitiivinen, ratkaisukeskeinen ja käyttäytymisterapia sekä henkinen valmennus.

Lue lisää
Stressinhallinnan kurssilta välineitä työelämän paineensietoon

Nykyisin on luonnollista käydä säännöllisesti kuntosalilla tai jumpassa - omasta fyysisestä kunnosta huolehtiminen on tullut entistä tärkeämmäksi osaksi jokapäiväistä elämää. Myös "mielenrakennuksesta" pitäisi tehdä yhtä luonnollista ja hyväksyttävää kuin kehonrakennuksesta tai kehon säännöllisestä huollosta.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti