Kontaktuppgifter

Eira sjukhus och läkarstation har öppet mån-tors 8-20 och fre 8-17. Tidsbeställning tfn 09 1620 570 mån-tors 8-18 och fre 8-16. Bäddavdelningen 24/7 tfn 09 1620 200. På denna sida hittar du kontaktuppgifter till patientombudsmannen och till vårdenheterna.

Läs mer

Dataskydds-beskrivningarna

Här hittar du Eira sjukhus dataskyddsbeskrivningar.

Läs mer

Information om att boka tid till och besöka Eira

Här hittar du information om hur man bokar tid, besöker Eira och hur man betalar. Ifall du trots allt har något att fråga, hjälper vi dig gärna på telefonnumret 09 1620 570.

Läs mer

Eira hälsokonto

Eiras Hälsokonto – ett flexibelt sätt att betala operationer och ingrepp samt bäddavdelnings- och boendetjänster. Nu t.o.m. 12 månaders räntefri betalningstid!

Läs mer

Jobba på Eira

Välkommen till Eira! Vi erbjuder dig en intressant arbetsplats på ett ansett privatsjukhus med läkarstation i södra Helsingfors. Eira sjukhus är till 100% i inhemsk ägo och är känt för sin höga medicinska nivå, personliga service och unika stämning. Vi bryr oss om både patienterna och varandra. På riktigt.

Läs mer

Kundnöjdhet

Eira har en väldigt hög kundnöjdhet och en trogen kundkrets. Vårt starka kunnande i kombination med vår varmhjärtade och personliga service är säkerligen bidragande orsaker, men det finn även andra fakta som höjer kundnöjdheten.

Läs mer

Operationer med HNS-servicesedel

Eira sjukhus sammarbetar sedan flera år tillbaka med HNS och erbjuder servicesedeltjänster för laserbehandling av åderbråck, starroperation och ljumskbråcksoperation. Läs mer om de tjänster vi erbjuder för patienter med HNS-servicesedel och boka tid för operation. Till mottagning och operation får du snabbt en tid.

Läs mer