Våra populäraste tjänster

Gynekologi och gynekologiska ingrepp

Eira sjukhus erbjuder helhetsomfattande gynekologiska tjänster för kvinnor i alla åldrar. Hos oss hittar du flera gynekologer till vilka det går lätt att boka tid ifall någonting bekymrar dig eller du vill komma på rutinkontroll. Vi har också lång erfarenhet av gynekologiska operationer.

Läs mer

Ögonläkare

Om du har problem med synen eller ögat ser avvikande ut ska besöka en ögonläkare. Ögonläkaren diagnostiserar och sköter ögonsjukdomar och kan utreda brytningsfel och få dem korrigerade.

Läs mer

Öron-, näs- och strupsjukdomar

På Eira läkarstation finns erfarna specialister i öron-, näs- och strupsjukdomar för både små patienter och vuxna. Operationsvård och andra kirurgiska ingrepp åtgärdas lätt hos oss. Största delen av ingreppen görs dagkirurgiskt, du får gå hem redan samma dag utan övernattning.

Läs mer

Allmänläkare

En allmänläkare kan du besöka alla vardagar på Eira och Eira Grani, och oftast får du tid till samma dag. Allmänläkaren skriver också ut intyg på hälsotillstånd.

Läs mer

Bläddra bland våra tjänster ur anatomiskt perspektiv

Vill du bli kvitt dina glasögon?

På Eira får du just nu AVGIFTSFRI förundersökning för laser och linsoperationer!

Läs mer
Helhetsomfattande tjänster

Seniorklinik

Eira sjukhus Seniorklinik erbjuder personlig och välplanerad hälsovård till personer som uppnått pensionsålder och till pensionärer. Du får tillgång till husläkare, vårdplan, ett direkt telefonnummer till den ansvariga skötaren, rabatt på listpriser, förtur till bäddavdelningen samt hemläkarjour.

Läs mer

Sömnklinik

Har du svårigheter att somna? Vaknar du ofta på natten och får inte tag i sömnen mera? Störande snarkning? Avbrott i andningen? Är du trött fast du sovit? Vill du få hjälp att sova utan mediciner?

Läs mer

Alkoholavvänjningsklinik

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande