Eira Hälsoklubb för kvinnor

Tar du hand om alla andra, men försummar ibland ditt eget välmående? Som klubbmedlem i Eira Hälsoklubb för kvinnor får du bl.a. en hälsogranskning, ett laboratoriepaket som är skräddarsytt för kvinnor och du kan alltid vid behov boka en mottagningstid till Egenskötaren. Årsavgift endast 180 €!

Bekanta dig med Eira hälsoklubb för kvinnor

Eira Hälsoklubb för män

Besiktigar du din bil regelbundet, men inte dig själv? Grubblar du över din hälsa – övervikt, alkoholvanor, potens eller prostata? Bli nu medlem i Eira Hälsoklubb för män - det kunde inte vara lättare att sköta om sin hälsa! Årsavgift endast 180 €!
Bekanta dig med Eira Hälsoklubb för män

BLI NU MEDLEM I EIRA HÄLSOKLUBB!

ÅRSAVGIFTEN OMFATTAR TOPPEN FÖRMÅNER!

Eira Hälsoklubb är en unik tjänst med mångsidiga och nyttiga hälsoförmåner som t.ex.:

 • kallelse till årlig hälsogranskning,
 • årlig omfattande laboratorieundersökning,
 • en för dig skräddarsydd välmående-/vårdplan,
 • influensavaccinering,
 • Inbody-kroppssammansättningsanalys,
 • rabatter samt information och hjälp i frågor som gäller din hälsa.
 • Årsavgift endast 180 €!

Hälsoklubbens Egenskötare hjälper dig och ger dig råd alltid vid behov. Egenskötaren är sjukskötare som helhetsomfattande tar hand om din hälsa och hänvisar dig vid behov till rätt specialist. Egenskötarens mottagning är alltid kostnadsfri för Hälsoklubbens medlemmar (värde 42 €/besök).

I samband med anslutningen får du ett omfattande laboratoriepaket (värde t.o.m. 180 €) kostnadsfritt. Laboratorieresultaten utgör en bra grund för uppehållande av din hälsa och ditt välmående.

Det lönar sig att lyssna på sin kropp. Det är lättare att behandla krämporna om de upptäcks i ett tidigt skede. Med regelbunden uppföljning vet du hur du mår. Bli medlem nu!

SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM I EIRA HÄLSOKLUBB

Boka ett 2 * 30 min (en timme) förstabesök till Egenskötarens mottagning här eller genom att ringa till vår tidsbokning 09 1620 570.

Följande lediga tider
ons 19.1
08:30
30 min
Krogell Malin
Egenskötare
Eira läkarstation
ons 19.1
09:00
30 min
Krogell Malin
Egenskötare
Eira läkarstation
Visa följande lediga tider

NYTT! EIRA HÄLSOKLUBB PLUS - NÄR SOM HELST TILL LÄKAREN

Nu kan du med en förmånlig månadsavgift utöka ditt medlemskap med ett gränslöst antal besök hos Klubbläkaren!
Plus-medlemskapets förmåner:

 • Du är välkommen på Klubbläkarens mottagning när som helst
 • Du bokar tid normalt till Eira Klubbläkare Anna Back, men betalar inget för ditt besök, inte ens poliklinikavgift (normalt 20,90 €/besök) eller Kanta-avgift (normalt 2,10 €/besök)*.
 • Du betalar endast en månadsavgift på 59 €/månad
 • Du kan påbörja eller avsluta ditt Plus-medlemskap när som helst.
 • Eira Hälsoklubb Plus ger dig maximal frihet att få läkarhjälp alltid då du behöver det och utan att behöva tänka på kostnaden.

Fråga mera av Egenskötarna och välj ett Plus-medlemskap även du!

*Förmånen gäller endast för tidsbokning till Klubbläkare Anna Back.

BOKA TID TILL EGENSKÖTARENS MOTTAGNING

Under det kostnadsfria förstabesöket berättar Egenskötaren mera om hur du blir medlem i Eira Hälsoklubb.
Till hälsogranskningen får du komma genast då du anslutit dig, om du vill.
Mottagningsbesök till Egenskötaren bokar du enkelt via nätet.
OBS! För första besöket bör du boka en 2*30 min. mottagningstid.

Vi svarar även gärna på förfrågningar egenskotare@eirasjukhus.fi.
Boka tid till Egenskötare

Eira Egenskötare

Upplever du att ingen har en helhetsbild av din hälsa – inte ens du själv? På Eira vill vi se dig som en helhet. Därför har vi skapat en helt ny Eira Egenskötarservice. Egenskötaren är din egen kontaktperson, som bryr sig om dig. Med henne kan du diskutera de bästa alternativen för dig och hon hjälper dig hitta rätt specialist.

Läs mer

Inbody-kroppssammansättningsanalys

InBody-kroppssammansättningsanalys ger dig snabbt och pålitligt information om din kropp och dess sammansättning. Förutom muskel- och fettmassan får du information muskelbalansen, differensen mellan sidorna och mängden visceralt fett.

Läs mer

Liten blodbild B-PVKT

Lilla blodbilden är en viktig grundundersökning, som ger en bild av kroppens hälsotillstånd på många sätt. Den ger en översikt över blodkroppar, hemoglobinvärde och blodkärlens funktion. Du kan komma till undersökningen utan remiss av läkare och tidsbokning.

Läs mer

Eira Hälsoklubb för kvinnor

Tar du hand om alla andra, men försummar ibland ditt eget välmående? Saknar du regelbunden information om ditt hälsotillstånd? Just för dig har vi grundat nya och unika Eira Hälsoklubb för Kvinnor! Som klubbmedlem får du årligen en kallelse till en hälsocheck och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Vid behov guidar hon dig till rätt specialist. Eira Hälsoklubb för kvinnor är det bästa och enklaste sättet att ha regelbunden koll på sin hälsa! NYTT: Hälsoklubb Plus, obegränsade besök hos Klubbläkaren!

Läs mer

Eira Hälsoklubb för män

Besiktigar du din bil regelbundet, men inte dig själv? Grubblar du över din hälsa – övervikt, alkoholvanor, potens eller prostata? Bli nu medlem i Eiras populära Hälsoklubb för män och få en grundlig hälsocheck gjord! Som medlem får du efter det årligen en kallelse till hälsogranskning och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Det kunde inte vara lättare att sköta om sin hälsa! NYTT: Hälsoklubb Plus, obegränsade besök hos Klubbläkaren!

Läs mer
Eira Hälsoklubbs kontaktformulär
Namn
Telefon
E-post
Meddelande