Nytt i Finland! Blended Vision- laseroperation

Nu kan du äntligen bli av med dina progressiva glasögon enkelt med den nya Blended Vision lasermetoden!
Läs mera här

Vi hjälper dig i alla ärenden gällande dina ögons hälsa och din syn!

På Eira Ögonklinik betjänas du av erfarna ögonläkare, ögonkirurger, sjukskötare och sjukhusoptiker. Våra specialister har flera års erfarenhet och en omfattande kunskap i ögonhälsa och ögonkirurgi.

På Eira Ögonklinik har vi gjort ögonoperationer ända sedan 1996. Den senaste operationstekniken, de bästa linsalternativen samt vårt toppkunnande garanterar dina ögon den bästa möjliga vården.

Det är tryggt att komma till oss. Vi har höjt hygiennivån till den högsta möjliga. Vi desinficerar undersökningsapparaturen före och efter varje gjord undersökning och vår professionella sjukvårdspersonal sköter hygienen noggrant enligt de givna direktiven.

Eira Ögonkliniks tjänster

Nedan har vi samlat våra tjänster inom ögonkirurgi och synkorrigering, samt andra tjänster på Eira Ögonklinik. Vi hjälper dig även gärna per telefon på numret 09 1620 300 eller per e-post ögonklinik@eirasjukhus.fi.

Närsynthet / minussyn

Vill du se långt utan glasögon eller kontaktlinser? Det är möjligt med en ögonlaseroperation. Vi gör laseroperationer med SMILE, FemtoLASIK och PRK-metoderna.
Läs mera om laseroperationer

Ålderssynthet och/eller progressiva glasögon

Med en ålderssynthetsoperation korrigerar man synen så att du kan se både långt och nära. Du kan bli av med dina progressiva glasögon med en linsoperation eller den nya Blended Vision-laseroperationen.
Läs mera om ålderssynthetsoperationer

Starr

Starr gör synen grumlig och färgerna bleka. Starr kan åtgärdas endast genom en operation. Vänta inte! Till oss får du snabbt en operationstid
Läs mera om starroperationer

Ögonläkare

Ta hand om dina ögons hälsa! Kom ihåg att låta undersöka dina ögon regelbundet. Speciellt om du har problem med din syn, om du har avvikande symtom eller värk i ögat skall du boka en mottagningstid till ögonläkaren.
Läs mera om ögonläkares mottagning

Optikerns förundersökning för ögonoperation

Överväger du en ögonoperation? Boka en tid till sjukhusoptikerns avgiftsfria förundersökning. Sjukhusoptikern utreder dina ögons hälsotillstånd och diskuterar med dig om den lämpligaste operationsmetoden.
Läs mera om optikerns förundersökning

Thermoflo-värmebehandling mot torra ögon

Lider du av torra ögon? Den nya Thermoflo-värmebehandlingen hjälper! Vården av torrögdhet börjar med en torra-ögon-analys hos sjukhusoptikern och fortsätter vid behov med en Thermoflo-värmebehandling.
Läs mera om Thermoflo-värmebehandling
Eira sjukhus ögonläkare och ögonkirurger
Heickell Aurora Specialist i ögonsjukdomar Boka tid
Mattila Jaakko Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg Boka tid
Oksman Petri Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg Boka tid
Sarmela Johanna Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg Boka tid
Virtanen Minna Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Ylitalo Jarno Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Prislista
Mottagningspriser
Pris 
Förundersökning hos optiker ERBJUDANDE
inkl. ögonkirurgens bedömning
 nu 0 €
(värde 180 €)
Mottagningsbesök hos ögonläkare från 120 € -200 €
Poliklinikavgift på 19,90 € och Kanta-avgift på 1,95 € tillkommer, till en telefon- och videomottagningstid tilläggs hanteringsavgift 7,90 € och Kanta-avgift 1,95 €, utom vid kostnadsfri förundersökning.
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande