ansiktslyft och -korrigering samt andra estetiska behandlingar med lång erfarenhet 

Våra specialister har flera års erfarenhet av både omfattande korrigeringsoperationer och ansiktslyft samt lättare estetiska behandlingar i ansiktsområdet.
Läs mer och boka behändigt en mottagningstid på nätet.

 


Läs mer om ansiktsrelaterade operationer och estetiska behandlingar

Ögonlocksoperation

Operation av ögonlock hör till de vanligaste formerna av plastikkirurgiska operationer i Finland. Hos oss får du snabbt en tid. Våra professionella plastik- och ögonkirurger opererar med lång erfarenhet. Vi gör ingreppen med lokalbedövning och du kan återvända hem redan samma dag.

Läs mer

Näsplastik

Näsplastik planeras alltid ur ett individuellt perspektiv och i enlighet med kundens behov. Näsplastik p.g.a. korrigering av funktion och utseende förorsakad av skada eller sjukdom handlar oftast om att försöka uppnå ursprunglig form.

Läs mer

Operation av utstående öron

En operation av utstående öron är bra att göra före skolålder, men operationen kan givetvis också utföras senare. FPA ersätter läkararvodet i fråga om operation av utstående öron för barn. Skillnader mellan öronen p.g.a. olycka kan oftast korrigeras genom operation.

Läs mer

Ansiktslyft

Ansiktslyft, eller face lift, handlar oftast om att genom operation korrigera förändringar i ansiktets nedre parti som förorsakats av föråldring. Andra vanliga ansiktslyftsoperationer är pannlyft, ögonbrynslyft samt operation av området kring hals och käke.

Läs mer

Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Ultherapy® är en effektiv behandlingsform med vilken man gör ansiktslyft med hjälp av ultraljud i stället för operation. På Eira sjukhus ges Ultherapy-ultraljudsbehandlingen endast av erfarna plastikkirurger som fått specifik Ultherapy-utbildning. Sjukledighet behövs inte!.

Läs mer

Ögonlocksdeformitet och andra funktionella störningar

Vanligaste felställningar i ögonlocken är att de rullas in mot ögat eller viks utåt, samt hängande ögonlock dvs. ptos. Boka tid till ögonläkarens mottagning. Ögonläkaren bedömer hur deformiteten bäst kan åtgärdas.

Läs mer

Fyllnadsmedel och botulinbehandling

Injektionsbehandling med fyllnadsmedel och botulin är effektiva behandlingar som slätar ut huden i ansiktet utan kirurgi. Botulin används också vid behandling av kraftig svettning. På Eira sjukhus utför erfarna specialistläkare dessa fyllnadsmedels- och botulinbehandlingar.

Läs mer

Djupfuktande behandlingar med injektioner

Injektionsbehandlingar som fuktar, slätar ut och mjukar upp hyn ger en naturlig lyster till din hy. Plastikkirurgiska skötaren gör en individuell vårdplan där hudens kondition och behov bedöms.

Läs mer

Plasmabehandling

Plasmabehandlingen föryngrar huden och minimerar de små rynkorna utan konstgjorda medel. Vården planeras individuellt.

Läs mer

Ansiktsbehandlingar

Alla medicinska ansiktsbehandlingar som görs på Eira Plastikklinik, så som kemisk peeling, hudslipning och hudrengöringar, är trygga. Behandlingarna utförs av professionella inom hälsovården, inriktade på estetiska behandlingar. Vi använder endast hudvårdsprodukter som är ämnade för professionellt bruk. Nu, som nyhet, har vi Zo Skin Health-ansiktsbehandlingar och hudvårdsprodukter!

Läs mer

Dermapen 4 behandling NU NYTT!

Dermapen 4 behandling är en mikronålsbehandling med vilken man ger huden näring, vitaminer och bleker pigmentfläckar. Den nyaste tekniken för din hy!

Läs mer

Fraktionell radiofrekvensbehandling

Fraktionell radiofrekvensbehandling verkar i det djupare dermis-hudskiktet och gör huden slätare samt suddar ut åldersförändringar. Den effektiva apparaturbehandlingen stimulerar hudens egen kollagenproduktion och passar för behandling av både ansikte och hals, samt behandling för hela kroppen.

Läs mer

NANNIC-radiofrekvensbehandling

NANNIC-radiofrekvensbehandlingen är en forskad och behaglig behandlingsmetod, där man genom att kombinera värmeenergi och det unika NANNIC-serumet förstärker och ger spänst åt vävnaderna under huden. Behandlingen ger synliga resultat redan efter den första behandlingsgången.

Läs mer

CO2-laserbehandling mot hudförändringar och ansiktsvård

Olika laserbehandlingar används i stor utsträckning mot hudförändringar och för hudslipning. På Eira sjukhus använder vi bl.a. CO2-koldioxidlaserapparatur, som är både effektiv och noggrann.

Läs mer
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande