ansiktslyft och -korrigering samt andra estetiska behandlingar med lång erfarenhet 

Våra specialister har flera års erfarenhet av både omfattande korrigeringsoperationer och ansiktslyft samt lättare estetiska behandlingar i ansiktsområdet.

Läs mer och boka enkelt en mottagningstid via vår nätbokning.

 

 

Läs mer om ansiktsrelaterade operationer
Plastiikka_nainen_ylaluomi2_600x450.jpg

Ögonlocksoperation

Operation av ögonlock hör till de vanligaste formerna av plastikkirurgiska operationer i Finland. Hos oss får du snabbt en tid. Våra professionella plastik- och ögonkirurger opererar med lång erfarenhet. Vi gör ingreppen med lokalbedövning och du kan återvända hem redan samma dag.

Läs mer
Plastiikka_rasvansiirto_kasvoihin_600x450.jpg

Fettöverföring till ansiktet

Fettöverföring till ansiktet är ett ingrepp inom estetisk kirurgi, där kroppens eget fett överförs till ansiktet. Överföring av eget fett är ett naturligt och skonsamt plastikkirurgiskt alternativ.

Läs mer
Plastiikka_nainen_korvat_600x450.jpg

Näsplastik

Näsplastik planeras alltid ur ett individuellt perspektiv och i enlighet med kundens behov. Näsplastik p.g.a. korrigering av funktion och utseende förorsakad av skada eller sjukdom handlar oftast om att försöka uppnå ursprunglig form.

Läs mer
Plastiikka_nainen_takaa_600x450.jpg

Operation av utstående öron

En operation av utstående öron är bra att göra före skolålder, men operationen kan givetvis också utföras senare. FPA ersätter läkararvodet i fråga om operation av utstående öron för barn. Skillnader mellan öronen p.g.a. olycka kan oftast korrigeras genom operation.

Läs mer
Plastiikka_nainen_harmaatausta_600x450.jpg

Ansiktslyft

Ansiktslyft, eller face lift, handlar oftast om att genom operation korrigera förändringar i ansiktets nedre parti som förorsakats av föråldring. Andra vanliga ansiktslyftsoperationer är pannlyft, ögonbrynslyft samt operation av området kring hals och käke.

Läs mer
Plastiikka_naiset_600x450.jpg

Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Ultherapy® är en effektiv behandlingsform med vilken man gör ansiktslyft med hjälp av ultraljud i stället för operation. På Eira sjukhus ges Ultherapy-ultraljudsbehandlingen endast av erfarna plastikkirurger som fått specifik Ultherapy-utbildning. Sjukledighet behövs inte!.

Läs mer
Plastiikka_ylaluomi_600x450.jpg

Ögonlocksdeformitet och andra funktionella störningar

Vanligaste felställningar i ögonlocken är att de rullas in mot ögat eller viks utåt, samt hängande ögonlock dvs. ptos. Boka tid till ögonläkarens mottagning. Ögonläkaren bedömer hur deformiteten bäst kan åtgärdas.

Läs mer
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Plasmabehandling

Plasmabehandlingen föryngrar huden och minimerar de små rynkorna utan konstgjorda medel. Vården planeras individuellt.

Läs mer
Esteettinen_nannic_rf_hoito_600x450.jpg

Nannic-radiofrekvensbehandling

NANNIC-radiofrekvensbehandlingen är en forskad och behaglig behandlingsmetod, där man genom att kombinera värmeenergi och det unika NANNIC-serumet förstärker och ger spänst åt vävnaderna under huden. Behandlingen ger synliga resultat redan efter den första behandlingsgången.

Läs mer
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande