ansiktslyft och -korrigering samt andra estetiska behandlingar med lång erfarenhet 

Våra specialister har flera års erfarenhet av både omfattande korrigeringsoperationer och ansiktslyft samt lättare estetiska behandlingar i ansiktsområdet.
Läs mer och boka behändigt en mottagningstid på nätet.

 

OBS! På grund av stor efterfrågan är erbjudandet för ögonlocksoperation i kraft till 30.6.2021!

Läs mer om ansiktsrelaterade operationer

Ögonlocksoperation

Operation av ögonlock hör till de vanligaste formerna av plastikkirurgiska operationer i Finland. Hos oss får du snabbt en tid. Våra professionella plastik- och ögonkirurger opererar med lång erfarenhet. Vi gör ingreppen med lokalbedövning och du kan återvända hem redan samma dag.

Läs mer

Ansiktslyft

Ansiktslyft, eller face lift, handlar oftast om att genom operation korrigera förändringar i ansiktets nedre parti som förorsakats av föråldring. Andra vanliga ansiktslyftsoperationer är pannlyft, ögonbrynslyft samt operation av området kring hals och käke.

Läs mer

Operation av utstående öron

En operation av utstående öron är bra att göra före skolålder, men operationen kan givetvis också utföras senare. FPA ersätter läkararvodet i fråga om operation av utstående öron för barn. Skillnader mellan öronen p.g.a. olycka kan oftast korrigeras genom operation.

Läs mer

Näsplastik

Näsplastik planeras alltid ur ett individuellt perspektiv och i enlighet med kundens behov. Näsplastik p.g.a. korrigering av funktion och utseende förorsakad av skada eller sjukdom handlar oftast om att försöka uppnå ursprunglig form.

Läs mer

Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Ultherapy® är en effektiv behandlingsform med vilken man gör ansiktslyft med hjälp av ultraljud i stället för operation. På Eira sjukhus ges Ultherapy-ultraljudsbehandlingen endast av erfarna plastikkirurger som fått specifik Ultherapy-utbildning. Sjukledighet behövs inte!.

Läs mer

Dermapen 4 behandling NU NYTT!

Dermapen 4 behandling är en mikronålsbehandling med vilken man ger huden näring, vitaminer och bleker pigmentfläckar. Den nyaste tekniken för din hy!

Läs mer

Fyllnadsmedel och botulinbehandling

Injektionsbehandling med fyllnadsmedel och botulin är effektiva behandlingar som slätar ut huden i ansiktet utan kirurgi. Botulin används också vid behandling av kraftig svettning. På Eira sjukhus utför erfarna specialistläkare dessa fyllnadsmedels- och botulinbehandlingar.

Läs mer

Djupfuktande behandlingar med injektioner

Injektionsbehandlingar som fuktar, slätar ut och mjukar upp hyn ger en naturlig lyster till din hy. Plastikkirurgiska skötaren gör en individuell vårdplan där hudens kondition och behov bedöms.

Läs mer

CO2-laserbehandling mot hudförändringar och ansiktsvård

Olika laserbehandlingar används i stor utsträckning mot hudförändringar och för hudslipning. På Eira sjukhus använder vi bl.a. CO2-koldioxidlaserapparatur, som är både effektiv och noggrann.

Läs mer

Plasmabehandling

Plasmabehandlingen föryngrar huden och minimerar de små rynkorna utan konstgjorda medel. Vården planeras individuellt.

Läs mer

Ögonlocksdeformitet och andra funktionella störningar

Vanligaste felställningar i ögonlocken är att de rullas in mot ögat eller viks utåt, samt hängande ögonlock dvs. ptos. Boka tid till ögonläkarens mottagning. Ögonläkaren bedömer hur deformiteten bäst kan åtgärdas.

Läs mer
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande