fysioterapi före operation

Före operationen går man igenom vad du ska göra dagen efter operationen. Genom att så gott som möjligt upprätthålla rörelseförmågan före en operation återhämtar du dig snabbare efter operationen.

FYSIOTERAPI efter operation

Fysioterapi påbörjas snabbt efter operationen. Vi lär dig hemövningar som du ska fortsätta utföra hemma enligt anvisningarna. Genom att utföra hemövningarna enligt planen återhämtas muskelkonditionen, ledrörligheten, balansen och koordinationsförmågan i optimal takt. Fysioterapi efter en operation är en viktig del av processen för att du ska kunna fortsätta leva ett normalt liv så snabbt och tryggt som möjligt.

Eira sjukhus fysioterapeuter
Bekkedal Juha Fysioterapeut Boka tid
Bomberg Maarit Fysioterapeut YH Boka tid
Grenman Viveca Fysioterapeut, Lymfterapeut Boka tid
Kuittinen Jonna Utbildad idrottsmassör, fysioterapeut Boka tid
Nybacka Sandra OMI Fysioterapeut, företagsfysioterapeut Boka tid
Saukkola Riikka Fysioterapeut Boka tid
Sundman Helene Fysioterapeut Boka tid
Följande lediga tider
Bomberg Maarit
Fysioterapeut YH
Eira läkarstation
Vid behov håller jag mottagning även på distans. Föredrar du distansmottagning, boka en vanlig tid och skriv ”Distansmottagning” i  Orsaken till bokningen-fältet. Jag kontaktar dig per telefon för att komma överens om hur mottagningen utförs.
Bomberg Maarit
Fysioterapeut YH
Nybacka Sandra
OMI Fysioterapeut, företagsfysioterapeut
Visa följande lediga tider
Prislista
Fysioterapi Pris
Mottagningsbesök hos fysioterapeut, 45 min.
Också distansmottagning
från 82 €*
Mottagningsbesök hos fysioterapeut, 60 min.
Också distansmottagning
   från 91 €*
Hembesök, i Eiras närområde, 60 min. innehåller restid. från 97 €
Fysioterapeutisk undersökning och utlåtande Pris
I samband med första besöket 31 €
Shockwave-behandling 29 €
Material Pris

Kinesiotejp, rulle

Theraband

22 €

19 €

* Priset beror på tidsåtgången samt fysioterapeutens specialutbildning. Poliklinikavgift på 18,90 € och Kanta-avgift på 1,95 € tillkommer, förutom vid seriebesök då poliklinikavgift på 3,90 €/besök och Kanta-avgift på 1,95 € tillkommer. Till en telefon- och videomottagningstid tilläggs hanteringsavgift 6,90 € och Kanta-avgift 1,95 €.
Fråga mera om Eiras tjänster
Meddelande