Jag är intresserad av Ultherapy-behandling. Kan jag boka en tid direkt för behandling?

Före en Ultherapy-behandling bokas ett konsultationsbesök hos plastikkirurg. Under besöket går man igenom behovet av behandling och gör en individuell behandlingsplan.


Jag skulle vilja komma på en ögonlocksoperation. Räcker det endast med ett konsultationsbesök hos sjukskötaren?

Kirurgerna gör operationsplaneringen för alla ingrepp, även för ögonlocksoperationerna. Boka en tid till plastikkirurgens konsultation, varefter vi kan boka en operationstid till dig.

 

Måste jag reservera konsultation och operation till samma kirurg?

Ja, konsultationsbesöket bokas alltid till den opererande kirurgen. Välj ut en läkare, som du vill att skall utföra operationen, och börja med att boka en konsultationstid till hen.


Jag skulle vilja komma på en injektionsbehandling med fyllnadsmedel. Vad kostar behandlingen?

Priset på en behandling med fyllnadsmedel beror på mängden medel som används. Utgångspriserna hittar du i prislistan för fyllnadsmedelsbehandlingar.

 

Jag är intresserad av estetisk behandling för ansiktet, men vet inte vilken behandlingsform som skulle vara lämpligast för mig.

Du kan boka en avgiftsfri konsultation till vår plastikkirurgiska sjukskötar-kosmetolog Taina Larsson. Med henne kan du diskutera de lämpligaste alternativen.

 

Gör ni operationskonsultering på basen av fotografier eller t.ex. genom videosamtal?

En operationskonsultering kräver alltid fysisk närvaro. Vi gör inte operationsbedömningar på distans.


Inkluderar operationspriset plastikkirurgens konsultation?

För konsultationsbesöket debiteras ett läkararvode, som betalas efter besöket. Priset på operation inkluderar inte konsultationsbesök.

 

Jag skall komma till er på operation och har fått en förskottsfaktura på operationen. Är det här normalt förfarande?

Det är normalt. Plastikkirurgiska operationer betalas alltid i sin helhet i förväg. Ifall operationen avbokas enligt operationsvillkoren, återbetalar vi summan i sin helhet. Se avbokningsvillkoren för ingrepp här.

 

Jag skulle vilja ta bort födelsemärken hos er. Kan jag boka en tid direkt till ingreppet?

När det gäller små födelsemärken kan du komma direkt för ingrepp, men tidpunkten bokas alltid via skötaren. Det är skäl att vara i kontakt med plastikkirurgiska sjukskötaren eller egenskötarna.

Läs mera
Plastiikka_vastaanotto_Minna_600x450.jpg

Plastikkirurgi

Eira sjukhus har mer än 50 års erfarenhet av plastikkirurgi. Vi använder den senaste tekniken och utför operationer tryggt i sjukhusmiljö. Förutom krävande plastikkirurgi omfattar våra tjänster även ett brett utbud av högkvalitativ estetisk dermatologi.

Läs mer
Esteettiset_hoidot_mikroneulaus.jpg

Estetiska behandlingar

Eira sjukhus har en lång erfarenhet av estetiska behandlingar. Hos oss görs estetiska behandlingar tryggt i sjukhusmiljö av professionella inom sjukvård: både av estetisk sjukskötar-kosmetolog och av specialistläkare.

Läs mer
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande