Ahlström_Lisa.jpg

Ahlström Lisa

Doktor i Akupunktur och Traditionell Orientalisk Medicine
Examen:MTOM, DAOM
Språkkunskaper:Finska, Svenska, Engelska

Min magisterexamen och doktorsexamen slutfördes vid ”Emperor’s College of Traditionel Oriental Medicine” i Santa Monica, rankat som nummer ett akupunktur-skola i Kalifornien, där jag också tjänstgjorde som deras ”Associate Dean of Clinical Education”.

Jag hanterar ett brett spektrum av sjukdomar från matsmältning till stresshantering, kvinnohälsa till smärtlindring och erbjuder även anti-aging och preventivhälsovård. Till behandlingarna hör möjligen även kostförslag enligt traditionella methoder eller andra livsstilsförändringar såsom Meditation och Qi Gong.

Patienter i alla åldrar är välkomna på ett första besök för att undersöka om akupunktur är rätt behandlingsstrategi för dina hälsobesvär. Vänligen observera att engelska är mitt primära språk. Jag kan erbjuda mina tjänster även på flytande svenska och behjälpligt på finska. Välkommen!

Tjänster:Akupunktur
Priser:
Akupunktur högst 90 min.från 130,00 €
Akupunktur högst 60 min.från 100,00 €
Till mottagningspriset tilläggs poliklinikavgift 26,30 €. På seriebesök tilläggs poliklinikavgift 6,30 €/gång. Kanta-avgiften är 2,70 € och debiteras för alla mottagningsbesök som sparas i Mina Kanta-sidor.
Se Bokningsvillkor
Boka tid till specialist

Följande lediga tider

tor 6.6
11:15
1 h 0 min
Ahlström_Lisa.jpg
Ahlström Lisa
Doktor i Akupunktur och Traditionell Orientalisk Medicine
Eira läkarstation