Erfarenheter av åderbråcksbehandlingar

Kärlkirurg Mikael Railo behandlade ett stockat blodkärl i min vänstra vad. På samma gång skuminjicerades ytliga blodkärl, som hade besvärat mig under flera års tid.

Jag är väldigt nöjd med den vård jag fick. De yrkeskunniga sjukskötarna var med under laserbehandlingen. Jag fick även bra information om användning av stödstrumpor.

Efter ett par månader skuminjicerades de ytliga blodkärlen ännu en andra gång.

Värken i vristen är borta och mina ben är mera estetiska än innan operationen. Jag kan varmt rekommendera Eira sjukhus och dess yrkeskunniga personal.

Tiina, 54 år

Jag var på en laserbehandling av åderbråck. Mikael Railo, specialist i kärlkirurgi, utförde ingreppet yrkesmässigt. Mina ben är igen i skick och varje steg känns lätt.

Julia, 36 år

Jag var på Eira sjukhus för en åderbråcksoperation. Betjäningen på mottagningen var från första början utmärkt! Det var den mest bekväma och trivsamma sjukhusupplevelse jag någonsin haft, ett stort tack till den superba personalen!

Petja

8 frågor om åderbråck. Specialist i kärlkirurg, Mikael Railo svarar på frågor

Vad kan obehandlade åderbråck orsaka?

Ett försämrat blodflöde i venerna, som har pågått en längre tid, försvagar blodcirkulationen i benen och orsakar syrebrist i huden. I värsta fall leder det till bensår. En behandling av åderbråck förbättrar venernas cirkulation i nedre extremiteterna i sin helhet, då man får bort de ytliga blodkärl som fungerar dåligt.

LÄS HELA INTERVJUN

Bli snabbt av med dina åderbråck!

Boka nu tid till kärlkirurgens omfattande förundersökning av åderbråck. Hen reder ut den för dig lämpligaste vårdmetoden.

Boka tid till förundersökning