Erfarenheter av Ultherapy-behandlingen och estetiska behandlingar

Ultherapy-behandlingen fungerar: hyn i mitt ansikte har fått en spänst

”Jag blev intresserad av den icke-kirurgiska metoden för ansiktslyft, som ger ett fullkomligt naturligt resultat och ingreppet ger inga märken på huden.

”Med hjälp av Ultherapy-behandlingen är den lösa huden kring halsen och ”hamsterpåsarna” ett minne blott. Jag kan knappt tro mina ögon då jag ser på mina före och efter-bilder. Tur att jag vågade!

Minna Laine, 54 år

Efter Ultherapy-behandlingen har huden kring halsen och nedre ansiktet blivit betydligt slätare och fastare. Förändringen skedde gradvis under några månaders tid efter behandlingen. Rekommenderar!

Pirjo, 53 år

Erfarenheter av ögonlocksoperation

10 frågor om ögonlocksoperation

En ögonlocksoperation är en allmän plastikkirurgisk åtgärd men ändå kan det ta flera år före man vågar låta korrigera tunga ögonlock som t.o.m. kan störa synen. Det finns många frågor kring operationer som påverkar utseendet: får man bestående ärr, förbättrar det utseendet? Eira sjukhus plastikkirurg Eeva Siitari svarar på tio frågor.

LÄS HELA ARTIKELN

Minna Rautios noggranna inledande konsultation och den professionellt utförda ögonlocksoperationen gav ett fint och piggt slutresultat. Jag återhämtade mig snabbt och jag är väldigt nöjd med mina nya ögonlock!

Sari 56 år

Erfarenheter av bröstförstoringsoperation

Mina bröst försvann när jag gick ner i vikt - operationen var ett av mitt livs bästa beslut

Mina bröst försvann nästan helt efter att jag gått ner i vikt. I ett år funderade jag på en bröstförstoringsoperation. Efter en konsultation hos plastikkirurg Minna Rautio bestämde jag mig för att gå in för operation. Besöken före operationen var grundliga och jag var lättad och avslappnad då jag kände att jag var i trygga händer. Det professionella teamet utförde operationen bra och slutresultatet var bättre än jag väntat mig. Operationen har troligtvis varit ett av mitt livs bästa beslut.

Kvinna 50 år

LÄS MERA OM PATIENTENS ERFARENHETER

När jag bestämde mig för att skaffa bröst, var det viktigt för mig att de var i proportion till resten av min kropp. Jag gjorde detta bara för mig själv.

Dagen för operationen kände jag mig trygg, alla var så vänliga. Jag fick fara hem på kvällen och hade en och en halv veckas semester. Tur att jag gick in för det här. Nu känner jag mig som mig själv. Det är en speciell känsla.

Kvinna 27 år