GAMLA FOTON GAV EN UPPFATNING OM UTGÅNGSLÄGET

”Det kan inte vara sant! Jag bläddrar i gamla fotografier före och efter Ultherapy-behandlingen. De första bilderna är tagna för tre månader sedan. Jag fastnar med blicken i mina hängande kindkotor, min slappa hals och mina påsar under ögonen. Har jag faktiskt sett ut sådär?

Då jag ser på de nyaste bilderna kan jag inte annat än förundra mig över hur min hals tydligt har fått en spänst och något löst skinn finns inte. Jag måste väl tro på det, bilderna talar för sig. Det här är en fantastisk överraskning!

VID 54 BÖRJADE ÅLDRANDETS TECKEN REDAN SYNAS I MITT ANSIKTE

Jag var förra hösten på Eira sjukhus nya Utherapy-behandling för jag önskade mig mera spänst och lyster i ansiktet. I november fyllde jag 54 år och åldrandet som började synas i huden började irritera mig.

Jag har alltid tagit hand om mig: rört på mig, glatt mig åt livet och tagit hand om mitt utseende. Jag anser det viktigt med ett holistiskt välmående och en positiv attityd. Trots det störde det mig att i min spegelbild se det lösa skinnet hänga under hakan.
Jag hade under en längre tid försökt hitta en icke-kirurgisk metod för att få en fräschare look, då endast makeup inte mera räckte till för en piggare uppsyn.
Så jag åkte ivrigt iväg till Fabriksgatan i Helsingfors för att prova på en icke-kirurgisk ansiktslyftning på Eira sjukhus. Där träffade jag en erfaren plastikkirurg på Eira Plastikklinik som lovade ge mitt lösa skinn en omgång.

 

SLUTRESULTATET BLIR NATURLIGT MED HJÄLP AV ULTHERAPY®

Plastikkirurgen berättade för mig att Ultherapy® är en väldigt effektiv behandlingsform där ultraljudsenergi projiceras med millimeters noggrannhet i vävnader djup under huden. Muskelhinnorna värms med ultraljudet vilket stärker det försvagade kollagenet och ny bindvävnad och nytt kollagen bildas. Slutresultatet ser fullkomligt naturligt ut och behandlingen lämnar inga skador på huden.

Före Ultherapy-behandlingen var jag hos plastikkirurgen på en personlig konsultation där hen bedömde behovet av behandling samt gjorde en personlig vårdplan. Själva ingreppet gick lätt och enkelt. Eftersom mitt största problemområde var halsens hudveck, riktades flest impulser i området kring hals och haka.

 

BEHANDLINGEN KÄNDES SOM VÄRME OCH STICK

Under behandlingen kände jag värme och stickande i huden som berodde på ultraljudets energi som frigjordes i vävnaden. Inberäknat med diskussionen i början tog hela behandlingen ett par timmar. Det kändes konstigt att jag genast fick åka hem, ut bland folk!

Det som förvånade mig var hur lätt eftervården var: under fyra dagar skulle man undvika motionering och bastubad. Jag fick ingen svullnad eller rodnad i ansiktet – vanligtvis rodnar min hud av minsta lilla orsak.

 

ETT ANSIKTET MED SPÄNST VAR JUST DET JAG ÖNSKAT MIG

Det allra mest spännande var att följa med hur hakans linje blev skarpare. Det gick väldigt fort! Redan två veckor efter behandlingen hade det slappa hänget, som mitt lilla barnbarn Matilda tyckt om att hänga i, tydligt börjat bli fastare.

Jag har fått mycket feedback för min fräschare uppsyn både av anhöriga och t.o.m. okända personer. Folk vet nödvändigtvis inte att det gjorts något åt mitt ansikte, men de ser den fräscha utstrålningen som en förändring.

Vänliga ord värmer och det känns bra. Jag vill själv också sprida positivism omkring mig. Ultherapy-behandlingen har ökat mitt välmående och det stärker självkänslan.

En liten förbättring är ännu på kommande. Enligt plastikkirurgen fortsätter processen upp till ett halvt år efter behandlingen. Jag är mycket nöjd med slutresultatet. Jag upplever en härlig tid av livet och fast jag får mera år på nacken så gör det ingenting! Jag upplever att jag har rätt värderingar i livet och det ger mig positiv energi!


Intresserad av Ultherapy-behandling?

På Eira sjukhus ges Ultherapy-ultraljudsbehandlingen endast av erfarna plastikkirurger som fått specifik Ultherapy-utbildning.

Läs mer om behandlingen och boka tid till kirurgen för en avgiftsbelagd konsultation!

Boka tid
Läs mer
Plastiikka_naiset_600x450.jpg
Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Ultherapy® är en effektiv behandlingsform med vilken man gör ansiktslyft med hjälp av ultraljud i stället för operation. På Eira sjukhus ges Ultherapy-ultraljudsbehandlingen endast av erfarna plastikkirurger som fått specifik Ultherapy-utbildning. Sjukledighet behövs inte!.

Läs mer