Välkommen till Eira Plastikklinik

Våra specialister på Eira Plastikkliniken har flera års erfarenhet av både större plastikkirurgiska operationer som också mindre estetiska ingrepp. Dagkirurgiska operationer gör vi i lätt narkos och efter större operationer övernattar du på vår trivsamma bäddavdelning. Boka tid till specialistläkarens mottagning för en individuell vårdplan. Observera, att konsultationsbesök hos specialistläkaren är avgiftsbelagt.

Eiras Plasttikkliniks specialister
Popov Pentscho Specialist i kirurgi och plastikkirurgi Boka tid
Raitio Hanna Specialist i hud- och könssjukdomar Boka tid
Rautio Minna Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid
Salo Juho Specialist i plastikkirurgi  Boka tid
Sarmela Johanna Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg Boka tid
Siitari Eeva Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid

Om du önskar kan du också boka tid för konsultation till vår plastikkirurgiska sjukskötare.

Av sjukskötaren får du kostnadsfritt tilläggsinformation om plastikkirurgiska möjligheter och praktisk information om operationerna.

Du får den första uppskattningen på hur ett plastikkirurgiskt ingrepp lämpar sig för dig.

Boka tid till konsultation hos sjukskötaren
Läs mera om Eira sjukhus plastikkirurgiska operationer och estetiska behandlingar

Ansikte

Plastikkirurgin erbjuder flera alternativ till att korrigera förändringar i ansiktsområdet som hänger ihop med föråldring eller andra dylika orsaker.

Läs mer

Bröst

På Eira sjukhus har vi mångårig erfarenhet av bröstoperationer: bröstförstoring, bröstförminskning och bröstlyft. Vi gör också bröstrekonstruktion efter bröstcancerbehandling.

Läs mer

Kroppen

Kroppen förändras under livets lopp av många olika skäl. Till exempel ålder, viktupp- och nedgång samt graviditet förändrar kroppens utseende. Modern plastikkirurgi erbjuder hjälp ifall detta blir för störande i vardagen.

Läs mer
Bekanta dig med våra estetiska behandlingar

Estetiska behandlingar

Eira sjukhus har en lång erfarenhet av estetiska behandlingar. Hos oss görs estetiska behandlingar tryggt i sjukhusmiljö av professionella inom sjukvård: både av plastikkirurgisk sjukskötar-kosmetolog och av specialistläkare.

Läs mer

Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Ultherapy® är en effektiv behandlingsform med vilken man gör ansiktslyft med hjälp av ultraljud i stället för operation. På Eira sjukhus ges Ultherapy-ultraljudsbehandlingen endast av erfarna plastikkirurger som fått specifik Ultherapy-utbildning. Sjukledighet behövs inte!.

Läs mer

Borttagning av tatueringar med laser

Tatueringar är idag mer populärt än någonsin men till och med en noga utvald tatuering kan börja besvära. Att vilja ta bort en tatuering är väldigt vanligt då man kanske ångrar sig eller då tatueringar ofta ändrar färg och form med tiden allteftersom hudkvaliteten förändras. I pålitlig sjukhusmiljö är det förutom tryggt också effektivt att bli av med tatueringar man inte längre vill ha.

Läs mer
De populäraste operationerna

Ögonlocksoperation

Operation av ögonlock hör till de vanligaste formerna av plastikkirurgiska operationer i Finland. Hos oss får du snabbt en tid. Våra professionella plastik- och ögonkirurger opererar med lång erfarenhet. Vi gör ingreppen med lokalbedövning och du kan återvända hem redan samma dag.

Läs mer

Bröstförstoring och bröstlyft

Om du är missnöjd med storleken eller formen på dina bröst lönar det sig att på Eira sjukhus träffa en plastikkirurg som du med en individuell utgångspunkt kan diskutera olika operationsmetoder med. Bröstförstoring nu från 4560 €.

Läs mer

Fettsugning och fettransplantation

Fettsugning går ut på att omskulptera kroppen (Body Contouring) genom att suga bort fettvävnad. Fettet kan t.ex. flyttas och genom fettransplantation sättas i brösten eller ansiktet.

Läs mer
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande