Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Plastiikkakirurgi
  • Tiistai 2.4.2024
  • 12.20 (40 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Eija Suorsa Eiran sairaalassa, erityisosaaminen rasvansiirrot ja rasvaimut sekä vatsalihasten erkauman korjaus ja abdominoplastia.
    Suorsa Eija
    Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Suorsa Eija

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Olen plastiikkakirurgian erikoislääkäri sekä lääketieteen tohtori. Työskentelen päätoimisesti yksityisellä puolella ja teen sekä esteettistä että rekonstruktiivista (korjaavaa) plastiikkakirurgiaa. Olen valmistunut plastiikkakirurgian erikoislääkäriksi v. 2014 Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Plastiikkakirurgiksi valmistumisen jälkeen olen hoitanut laaja-alaisesti plastiikkakirurgisia potilaita Oulun- ja Tampereen yliopistollisissa sairaaloissa sekä Lapin keskussairaalassa. Vastuualueina ovat olleet rekonstruktiivinen mikrokirurgia (kasvojen alueen vaikeat kudospuutokset, rintarekonstruktiot omakudossiirtein sekä alaraajojen vaikeat pehmytkudosvammat), rintasyöpä- ja ihosyöpäkirurgia. Lisäksi olen tehnyt laihdutuksen jälkeisiä korjausleikkauksia (postbariatrinen kirurgia), rasvansiirtoja (synnynnäiset rinta-anomaliat, rintasyövän jälkeiset rinnan korjaukset, arven hoidot) sekä rasvaimuja.

Esteettistä plastiikkakirurgiaa olen tehnyt vuodesta 2017 lähtien. Olen kouluttautunut laajalti esteettisen puolen plastiikkakirurgian leikkauksiin ja injektiohoitoihin (botuliini + täyteaineet) niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin koulutuksissa. Kehitän jatkuvasti plastiikkakirurgian osaamistani ja toimin tällä hetkellä kansainvälisen esteettisen plastiikkakirurgiyhdistyksen (International Society of Aesthetic Plastic Surgery/ISAPS) Suomen kansallisena sihteerinä. 

Olen perehtynyt erityisesti rasvansiirteillä tehtäviin toimenpiteisiin (rintojen- ja kasvojen rasvansiirrot/ arpikorjaukset rasvansiirtein). Lisäksi olen perehtynyt laajoihin rasvaimuihin (raajat/vartalon alue). Olen perehtynyt myös vatsalihas erkauman (rectus diastaasin) hoitoon. Yllä oleviin toimenpiteisiin olen saanut oppia yhdeltä Suomen parhaista plastiikkakirurgeista, Hilkka Peltoniemeltä, jonka assistenttina olen saanut kunnian toimia. Käytän leikkauksissani kollega Peltoniemen tekniikoita (www.hilkkapeltoniemi.fi).

Kaikenlaiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni. Lähtökohtana minulla on aina potilaan turvallinen hoito ja luonnollinen lopputulos. Voit tulla rohkeasti keskustelemaan kanssani sinua vaivaavasta ongelmasta ja vastaanottokäynnillä annan rehellisen mielipiteeni siitä, miten voin auttaa sinua. Vastaanottokäynti ei sido sinua mihinkään toimenpiteeseen.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 169,00 €
Vastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 200,00 €
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 245,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Eija Suorsa Eiran sairaalassa, erityisosaaminen rasvansiirrot ja rasvaimut sekä vatsalihasten erkauman korjaus ja abdominoplastia.