fyllnadsmedelsbehandlingen fuktar och slätar ut huden omedelbart


Fyllnadsmedlen passar alla som upplever åldrandets förändringar, såsom rynkor och fåror, störande. Med fyllnadsmedel kan man dessutom forma läpparna och fukta huden. Fyllnadsmedelsbehandlingen är snabb och säker, och återhämtningen sker fort. Fyllnadsmedelsbehandlingen fuktar och slätar ut huden genast, då fyllnadsmedlet innehåller hyaluronsyra, som naturligt finns i huden.

Fyllnadsmedlet sprutas under huden med en tunn nål. Fyllnadsmedlet innehåller bedövningsmedel, som minskar effektivt den obehagliga känslan.

Fyllnadsmedlets effekt dröjer ca 6 mån till 2 år och försvinner ur huden med ämnesomsättningen. Resultatet är alltså inte bestående och lämnar inte bestående spår i huden.

På Eira sjukhus utförs fyllnads- och botulinbehandlingar av erfarna specialister.HYALURONsyra är hudens naturliga ÅTERFUKTARE

Fyllnadsmedlen är hyaluronbaserade. Hyaluronsyra finns naturligt i var och ens hud men mängden varierar emellertid beroende på ens ålder. Med hyaluronsyra återfuktar man huden och fyller ut ansiktsdrag. Då man använder hyaluronsyra i injektionsbehandlingar sprutar man den under huden. Behandlingen är snabb och enkel.

Om du ser tecken på föråldring i ditt ansikte som du vill åtgärda, men ogärna på ett kirurgiskt sätt, så är hyaluronsyra ett bra alternativ. På Eira sjukhus använder vi oss av Juvederm, Teosyal och Radiesse fyllnadsmedel.


Eira sjukhus läkare som utför behandlingar med fyllnadsmedel
Popov Pentscho Specialist i kirurgi och plastikkirurgi Boka tid
Raitio Hanna Specialist i hud- och könssjukdomar Boka tid
Rautio Minna Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid
Salo Juho Specialist i plastikkirurgi  Boka tid
Siitari Eeva Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid
Ståhlberg Kaarlo Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid


BOTULINBEHANDLINGARNA ÄR EFFEKTIVA OCH POPULÄRA

I snart 20 år har man för att släta ut rynkor och fina linjer använt sig av botulinbehandlingar inom plastikkirurgin och estetisk vård i Finland. Botulin är en effektiv metod för att släta ut

  • pannans horisontella rynkor
  • skrattrynkorna kring ögonen
  • rynkorna mellan ögonbrynen
  • rynkorna runt munnen

Botulin har använts inom flera olika medicinska specialområden och dess användning har ökat också utanför plastikkirurgin. Botulin används också mot kraftig svettning med goda resultat. 
Behandlingen är för patienten snabb och enkel. Botulinet har en relaxerande effekt på muskulaturen som håller i sig ca 4-5 månader.

 
Popov Pentscho Specialist i kirurgi och plastikkirurgi Boka tid
Raitio Hanna Specialist i hud- och könssjukdomar Boka tid
Rautio Minna Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid
Siitari Eeva Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid
Ståhlberg Kaarlo Specialist i kirurgi och plastikkirurgi  Boka tid

Minska överdriven svettning med botulinumbehandling

Svettning på grund av emotionell stress är ett allmänt problem. Om svettningen är kraftig och hindrar socialt umgänge och försvårar arbetsslivet är botulinum bra och effektivt att användas vid behandling av överdriven svettning.

Läs mer
Prislista
Injektionsbehandlingar, inkl. läkarens arvode Pris**
Botuliner
Vistabel 479 €
Fyllnadsmedel  
Teosyal från 420 €
Juvederm från 581 €
Radiesse från 555 €
Poliklinikavgift på 19,90 € och Kanta-avgift på 1,95 € tillkommer. ** Priserna inkl. moms. 24%.
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande