vad är Ultherapy®-ultraljudsbehandling?

 

Plastiikka_Ultherapy.jpg

 

Ultherapy®-behandlingen baserar sig på ultraljudsenergi, som man i optimal temperatur riktar mot vävnad djupt under huden.

Lyftet i ansiktet sker gradvis – ingen sjukledighet behövs.

  • Behandlingen sker inte enbart på ytskiktet såsom i de traditionella laser- eller radiofrekvensmetoderna.
  • Den varma ultraljudsenergin stärker och ökar kollagenproduktionen. Det nya kollagenet lyfter och gör huden fastare och åstadkommer att naturligt resultat. Bäst hjälper det om hudens elasticitet ännu finns kvar.
  • Ultherapy®-behandlingen lämpar sig för lyft av kinder och huden under hakan samt huden runt ögonen och ögonbrynen. Man har även fått utmärkta resultat vid behandling av slapp hud på halsen och dekolteen.
  • Under behandlingen utnyttjar kirurgen ultraljudet för att se de hudskikt som behandlas och kan rikta ultraljudsenergin till valda ställen.
  • Behandlingen känns som små knip i huden och ger en viss värme. Det är helt normalt och beror på den givna behandlingen. Plastikkirurgen berättar närmare om behandlingen.
  • Vårdresultatet är individuellt
    I allmänhet ser man resultat redan efter några veckor då den nya kollagenprocessen satts igång.
    Det mest märkbara förändringarna ser man efter 3 månader, men processen fortsätter ännu 6 månader efter behandlingen.

För vem lämpar sig Ultherapy®-behandlingen?

Ultherapy® lämpar sig för patienter vars egna kollagenproduktion har minskat och man kan se att huden föråldras i ansiktet, runt halsen och dekoltee.
Behandlingen lämpar sig utmärkt för patienter som inte vill genomgå ett kirurgiskt ingrepp och inte vill bli på sjukledighet. Ultherapy®-behandlingen utförs med hjälp av ultraljud, utan operation och efter behandlingen kan man fortsätta med sina vardagliga sysslor.
Vi rekommendrar behandlingen för personer över 35 år, både kvinnor och män.
Ultherapy®-behandling kan ges tidigast 2 veckor efter botulinbehandling och tidigast 1 månad efter fyllnadsbehandling. Ifall Mesotrådar insatts får Ultherapy®-behandling ges tidigast efter 6 månader.

Individuell vårdplan

Vården planeras alltid individuellt tillsammans med patienten och plastikkirurgen.
Vid det första mottagningsbesöket kartlägger den vårdande plastikkirurgen vårdbehovet och gör en individuell vårdplan. Efter mottagningen reserveras behandlingstiden till plastikkirurgen tillsammans med skötaren.
Tiden för behandlingen beror på området som skall behandlas. I allmänhet är tiden 90-120 minuter. Behandlingsområden är hela ansiktet, nedre delen av ansiktet, huden kring ögonen och dekolteen.
Efter Ultherapy®-behandlingen uppföljer vi behandlingsresultatet i sex månader.

UTFORSKAD ESTETISK VÅRD

Ultherapy® är den enda icke-invasiva metoden som är av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet FDA godkänd för att lyfta och strama upp huden.
Dessutom är dess effekt vetenskapligt bevisat. Man har gjort över 50 medicinska undersökningar och det har skrivits över 40 publikationer om Ultherapy®-behandlingsmetoden.

Efter Ultherapy®-behandlingen

Efter behandlingen kan huden kännas lite öm, den kan rodna och klia. Detta är helt normalt och går över. Det är bevis på att kollagenproduktionen har satts igång.

Efter Ultherapy®-behandlingen kan du återgå till dina vardagssysslor. Du behöver ingen sjukledighet efter behandlingen.

Vårdresultatet är individuellt. I allmänhet ser man resultat redan efter några veckor då den nya kollagenproduktionen satts igång. De mest märkbara förändringarna ser man efter 3 månader, men processen fortsätter ännu 6 månader efter behandlingen.

I allmänhet räcker det med en behandling. Ifall patienten endast har lite åldersförändringar bibehålls resultatet flera år. Man kan göra om behandlingen efter 1-2 år. Med nya behandlingar kan den naturliga åldringsprocessen fördröjas.

Kunderfarenheter av Ultherapy®-behandling

"Med Ultherapy®-behandlingen har den lösa huden på halsen och "hamsterpåsarna" försvunnit. Jag tror knappt mina ögon när jag tittar på bilder före och efter. Jag är glad att jag vågade!"

- Minna, 54 år

 

"Huden på halsen har helt tydligt blivit jämnare och fastare. Förändringen skedde gradvis under några månader efter behandlingen. Jag rekommenderar!"

- Pirjo, 53 år

Eira sjukhus kirurger som ger Ultherapy®-behandlingar
Popov Pentscho Plastikkirurg Boka tid
Rautio Minna Plastikkirurg Boka tid
Ståhlberg Kaarlo Specialist i kirurgi och plastikkirurgi Boka tid

Boka nu en tid för Ultherapy-konsultation!

boka BEHÄNDIGT mottagningstid på nätet!

På mottagningen berättar våra plastikkirurger om den nya metoden och gör upp en individuell behandlingsplan, varefter du kan boka tid för behandling.Plastikkirurgens mottagning är avgiftsbelagd.

Vänligen notera att det inte går att direkt boka en Ultherapy-behandlingstid.

Följande lediga tider
tis 11.12
16:30
45 min
Siitari Eeva
Plastikkirurg
Eira läkarstation
tor 13.12
10:30
30 min
Popov Pentscho
Plastikkirurg
Eira läkarstation
tor 24.1
10:00
45 min
Rautio Minna
Plastikkirurg
Eira läkarstation
Ingen mottagning för näsoperationer eller utstående öron. Ingen behandling av kroniska sår. 
Visa följande lediga tider
Läs kundens erfarenhet om Ultherapy-behandlingen (artikeln är på finska)

Plastikkirurgens tips för behandling av påsar under ögonen

Plastikkirurgerna på Eira sjukhus har konstaterat att Ultherpy-behandlingen är ett effektivt sätt att minska på påsar och förhöjningar under ögonen. Tidigare har dessa påsar på kindbenen kunnat åtgärdas endast genom operation, med ärr som påföljd. Nu finns det ett enkelt och förmånligt sätt att se piggare ut och få bort påsarna på kindbenen: Ultherapy.
Prislista
NYHET! Ultherapy - ansiktslyft utan operation Pris  
Mottagning hos plastikkirurg från 130 €   
Ingrepp Pris**  Eiras Hälsokonto*
Hela ansiktet INTRODUKTIONSPRIS! 2500 € ( norm. 3300 €)  215,30 €/mån.
 Nedre delen av ansiktet 2400 €  206,90 €/mån. 
 Halsen 1400 €  123,60 €/mån. 
 Dekolte 1100 €  98,60 €/mån. 
Runt ögonen 1000 €  90,30 €/mån. 
* Eiras Hälsokonto: t.ex. med 12 månaders räntefri delbetalning (inkluderar uppläggnings- och administrationsavgift 83 €).
** Priserna inkl. moms. 24%. Kansliavgift på 17,90 € tillkommer.

Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande