Holmberg Carola

Sairaanhoitaja, laserhoitaja
Tutkinto:Sairaanhoitaja tutkinto
Kielitaito:Suomi, Ruotsi

Sairaanhoitajana olen toiminut monella eri aloilla ja viimeiset kaksitoista vuotta laserhoitajana. Eiran Lääkäriasemalla olen monen erikoislääkärin (esim. korva-nenä- kurkkulääkärin, yleislääkärin, käsikirurgin, iho-ja plastiikkalääkärin) kanssa tehnyt yhteistyötä. 

Lääketieteellinen laserhoito lievittää kipua, nopeuttaa haavojen parantumista ja parantaa tulehduksia (esim. lihas- ja nivelvaivat, niska- ja hartiakireys, turvotukset, ihon- ja limakalvojen haavat ja ongelmat, poskiontelotulehdus, vyöruusu, urheilu- ja rasitusvammat). 

Laser on valonlähde joka tuottaa hyvin puhdasta valoa. Lääketieteellistä laseria, joka muuttaa kehossa valon energiaksi, kutsutaan myös biostimuloivaksi laseriksi. Laserhoito on kivuton ja tehokas. Laserhoito vauhdittaa/käynnistää kehon omaa parantumisjärjestelmää, jolloin keho hoitaa itseään. 
Hoitokertoja: 1-5 
Hoitoaika: noin 30 min
Annan mielelläni lisätietoja. 

Erikoisalat:Laserhoitaja
Hinnat:
Lääketieteellinen laserhoitoalk. 65,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoitoon liittyviin kysymyksiin, ota minuun suora yhteys puh.0400 618834.
to 21.10.
12.00
30 min
Holmberg Carola
Sairaanhoitaja, laserhoitaja
Eiran lääkäriasema
to 21.10.
12.30
30 min
Holmberg Carola
Sairaanhoitaja, laserhoitaja
Eiran lääkäriasema