Lindholm Tom C.

Suu- ja leukakirurgi
Tutkinto:Suu ja leukakirurgian dosentti, EHL
Erikoisalat:Suu- ja leukakirurgia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Henkilökohtainen ja helläkätinen hoito on minulle avainsanoja potilaiden hoidossa. Teen pääsääntöisesti hammasimplanttihoitoja, joista meillä on lähes 8000 asennetun implantin kokemus. Kaikkia suu- ja leukakirurgisia hoitoja tehdään. Olen hyvin avoin ihmisenä ja jos olisi enemmän vapaa-aikaa sen voisi vaikka kuluttaa vanhan autoni (Camaro 1978) kunnossapitämiseen.

Palvelut:Hammasimplantit/Keinojuuri, Hampaan poisto, Kuorsauskisko, Luusiirre, Suun limakalvomuutokset, Uniklinikka, Suu- ja leukakirurgia
Erityisosaaminen:Implantologia, suun alueen luusiirteet.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ma 17.12.
10:00
30 min
Lindholm Tom C.
Suu- ja leukakirurgi
Eiran lääkäriasema
ma 17.12.
11:30
30 min
Lindholm Tom C.
Suu- ja leukakirurgi
Eiran lääkäriasema
ma 17.12.
13:30
30 min
Lindholm Tom C.
Suu- ja leukakirurgi
Eiran lääkäriasema
Lue lisää artikkeleista
Eroon viisaudenhampaista nukutuksessa

Viisaudenhampaat ovat monesti ongelmallisia ja monilta ihmisiltä ne poistetaan. Tavallinen tapa on se, että hammaslääkäri poistaa yhden tai kaksi hammasta kerrallaan paikallispuudutuksessa, mutta ne voidaan poistaa myös nukutuksessa tehtävällä leikkauksella - vaikka kaikki kerralla.

Lue lisää
Huonosti pysyvä proteesi voidaan kiinnittää hammasimplanteilla

Monelle ihmiselle huonosti pysyvä proteesi on suuri ongelma, koska se vaikuttaa syömiseen, puheeseen ja jopa ulkonäköön. Hammasimplanttien avulla proteesi voidaan muutamassa viikossa kiinnittää tukevasti paikoilleen.

Lue lisää
Puuttuva hammas kannattaa aina korvata

Hampaan tai hampaiden menettäminen on usein ongelmallinen asia, koska hampaistoon liittyy monia paitsi toiminnallisia ja ulkonäöllisiä, myös psykologisia tekijöitä. Hampaiden menettämiseen yleisimpiä syitä ovat hammasmätä, tapaturmat tai hampaiden kiinnityskudosten sairaudet.

Lue lisää