Saukkola Riikka

Fysioterapeutti, TtM
Tutkinto:Fysioterapeutti (AMK), Terveystieteiden maisteri (TtM)
Erikoisalat:Fysioterapeutti
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen työskennellyt fysioterapeuttina Eiran sairaalassa vuodesta 2010 hoitaen laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Erikoisosaamisiani ovat alaraaja- ja jalkateräfysioterapia, ja muita erityisiä vahvuuksiani ovat niska- ja alaselkäongelmat sekä olkapäävaivat. Ongelmakohtasi voi olla esimerkiksi jalkaterä, nilkka, polvi, lonkka, selkä, niska- ja hartiaseutu tai olkapää. Voit tulla vastaanotolleni esimerkiksi akuutin kivun yllättäessä, pitkäaikaisen vaivan hoitoon, leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen tai vaikka vain kohentamaan kuntoasi.

 

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää ajan hermolla pysyminen ja jatkuva itsensä kehittäminen. Kouluttaudun säännöllisesti ja pyrin huomioimaan terapian toteutuksessa viimeisimmät tutkittuun tietoon perustuvat ohjeistukset. Tärkeintä minulle kuitenkin on, että fysioterapia perustuu asiakkaan omiin tavoitteisiin ja toiveisiin.

Tavoitteiden saavuttamiseksi hyödynnän fysioterapiassani muun muassa erilaisia manuaalisen fysioterapian tekniikoita, kuten nivelmobilisointeja ja pehmytkudoskäsittelyä, shockwave- paineaaltohoitoa, terapeuttista harjoittelua ja teippauksia. Lisäksi teen alaraaja-analyyseja, videoituja juoksu- ja kävelyanalyyseja, tukipohjallisia ja yksilöllistä liikunnanohjausta (personal training). Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen valmistunut terveystieteiden maisteriksi (TtM) Jyväskylän yliopistosta. Pääaineeni oli liikuntalääketiede, joten minulla on vahva tietämys liikunnan vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Lisäksi minulla on ammatillisen opettajan pätevyys (AmO).

Etsitään yhdessä vastaanotollani ratkaisuja sinun hyvinvointisi edistämiseksi.
Järjestän myös koulutuksia sekä pienryhmäliikuntaa ja vastaan mielelläni lisäkysymyksiin: riikka.saukkola@eiransairaala.fi

Palvelut:Alaraaja-analyysi
Fysioklinikan asiantuntija
Hyvinvointiklinikan asiantuntija
Neurologinen fysioterapia
PT (personal training)
Shockwave-hoito
Tukipohjalliset
Fysioterapeutti
Erityisosaaminen:Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, leikkausten jälkeinen fysioterapia, alaraajafysioterapia, tukipohjalliset, Ala-raajaklinikka, Fysioterapia, Kinesis-vastusharjoittelu.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan tarvittaessa vastaanoton myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, varaa normaali aika ja kirjoita "Ajanvarauksen syy" -kenttään "Etävastaanotto". Otan sinuun yhteyttä puhelimitse niin sovimme vastaanoton toteutustavasta.
ma 26.4.
08.00
1 h 0 min
Saukkola Riikka
Fysioterapeutti, TtM
Eiran lääkäriasema