Saukkola Riikka

Fysioterapeutti
Tutkinto:Fysioterapeutti (AMK), Terveystieteiden maisteri (TtM)
Erikoisalat:Fysioterapia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen työskennellyt fysioterapeuttina Eiran sairaalassa vuodesta 2010 hoitaen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia päästä varpaisiin. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen valmistunut terveystieteiden maisteriksi (TtM) Jyväskylän yliopistosta. Pääaineeni oli liikuntalääketiede, joten minulla on vahva tietämys liikunnan vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Fysioterapeuttina olen empaattinen ja periksiantamaton. Minulle on tärkeää, että fysioterapia perustuu asiakkaan omiin tavoitteisiin ja toiveisiin. Tavoitteiden saavuttamiseksi hyödynnän fysioterapiassani muun muassa erilaisia manuaalisia tekniikoita, teippauksia ja terapeuttista harjoittelua. Pyrin myös motivoimaan aktiiviseen omaehtoiseen harjoitteluun.

Erikoisosaamiseni on alaraajafysioterapia. Teen myös tukipohjallisia. Olen kiinnostunut kuitenkin ihmisestä kokonaisuutena, joten hoidan alaraajavaivojen lisäksi muita tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Usein kipukohta ja kivun aiheuttaja voivatkin löytyä täysin eripuolelta kehoa. Etsitään yhdessä vastaanotollani ratkaisuja sinun hyvinvointisi edistämiseksi.

Palvelut:Alaraajaklinikka, Fysioklinikka, Hyvinvointiklinikka, Nilkka- ja Jalkateräklinikka, Tukipohjalliset, Fysioterapia
Erityisosaaminen:Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, leikkausten jälkeinen fysioterapia, alaraajafysioterapia, tukipohjalliset, Ala-raajaklinikka, Fysioterapia, Kinesis-vastusharjoittelu.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ti 23.1.
10:00
1 h 0 min
Saukkola Riikka
Fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema
ti 23.1.
16:00
1 h 0 min
Saukkola Riikka
Fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema