Saukkola Riikka

Fysioterapeutti, TtM
Tutkinto:Fysioterapeutti (AMK), Terveystieteiden maisteri (TtM)
Erikoisalat:Fysioterapeutti
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen työskennellyt fysioterapeuttina Eiran sairaalassa vuodesta 2010 hoitaen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia päästä varpaisiin. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen valmistunut terveystieteiden maisteriksi (TtM) Jyväskylän yliopistosta. Pääaineeni oli liikuntalääketiede, joten minulla on vahva tietämys liikunnan vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Fysioterapeuttina olen empaattinen ja periksiantamaton. Minulle on tärkeää, että fysioterapia perustuu asiakkaan omiin tavoitteisiin ja toiveisiin. Tavoitteiden saavuttamiseksi hyödynnän fysioterapiassani muun muassa erilaisia manuaalisia tekniikoita, teippauksia ja terapeuttista harjoittelua. Pyrin myös motivoimaan aktiiviseen omaehtoiseen harjoitteluun.

Erikoisosaamiseni on alaraajafysioterapia. Teen myös tukipohjallisia. Olen kiinnostunut kuitenkin ihmisestä kokonaisuutena, joten hoidan alaraajavaivojen lisäksi muita tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Usein kipukohta ja kivun aiheuttaja voivatkin löytyä täysin eripuolelta kehoa. Etsitään yhdessä vastaanotollani ratkaisuja sinun hyvinvointisi edistämiseksi.
Palvelut:Alaraaja-analyysi
Fysioklinikan asiantuntija
Hyvinvointiklinikan asiantuntija
Neurologinen fysioterapia
PT (personal training)
Shockwave-hoito
Tukipohjalliset
Fysioterapeutti
Erityisosaaminen:Tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, leikkausten jälkeinen fysioterapia, alaraajafysioterapia, tukipohjalliset, Ala-raajaklinikka, Fysioterapia, Kinesis-vastusharjoittelu.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

to 5.3.
09.00
1 h 0 min
Saukkola Riikka
Fysioterapeutti, TtM
Eiran lääkäriasema